GC 2017: Februárban jön a Dragon Ball FighterZ

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Piros betűs nap a mai a Dragon Ball-rajongók körében, elvégre Bandai Namco elárulta, hogy jövő februárban érkezik az új bunyós cím, míg szeptember közepén egy zárt bétateszt is lesz. Friss látnivalók érkeztek!

A Bandai Namco az idei Gamescom során megerősítette, hogy az Arc System Works 2,5D-s bunyós játéka 2018 februárjában landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az új előzetes a sztorimódba enged bepillantást - most már tudjuk, hogy Android 16, 17 és 18 is csatlakozik a hősök kompániájához Krillin és Piccolo mellett.

Egy új játékmódról is lehullt a lepel, ez a The Party Match, amely 3v3-as küzdelmekre hegyeződik ki hat játékos főszereplésével.

A másik hír, hogy szeptember 16-17. között lesz a Dragon Ball FighterZ zárt bétatesztje PS4-en és Xbox One-on, amire már feliratkozhatnak a rajongók. A bétában 11 játszható karakter lesz (SS Goku, SS Vegeta, SS Teen Gohan, Cell, Majin Buu, Frieza (Final form), Future Trunks, Piccolo, Krillin, Android 18 és Android 16).

Az európai CollectorZ Editionben egy 18 centis Goku-szobrot találunk. de lesz benne művészeti album és egy egyedi fémdoboz is.

3.
3.
Basszus, emiatt mindjárt veszek ismét egy ps-t ikszdé
A grafika megvett kilóra, az eddigi részek többek között pont az ocsmány kinézet miatt maradtak ki nálam.
2.
2.
habo
Már szinte annyira várom mint a mortal kombatot szoktam,és ez nagyon jóó lesz úgy érzem.
1.
1.
strike19
Várós. Remélem jó lesz.
Eddig csak a xenoversel játszottam de az nem tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...