GC 2017: Bejelentették az Immortal: Unchainedet

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A svéd Toadman Interactive egy olyan fantasy elemekkel megspékelt sci-fi shooter és akció-RPG hibriden dolgozik, amit bevallottan a Dark Souls ihletett. A világot sötét kataklizma sújtja, csak a hősünk vethet véget ennek.

Az Immortal: Unchained alapvetően egy külső nézetes lövöldözős cím és akció-szerepjáték hibrid. A svéd Toadman Interactive első saját IP-jéről beszélünk, amely egy őrült futurisztikus világban játszódik, amit egy kozmikus esemény kis híján elpusztított.

A játékban egy "élő fegyverként" becézett hőst irányítunk, akinek csak egy célja van: véget vetni a kataklizmának. Nem tudod, hogy ki vagy, és mit csinálsz ott pontosan, csak a küldetés lebeg a szemed előtt.

Útközben persze a történet kibontakozik, számos karakterrel ismerkedünk meg. Az igazság nem mindig világos, hiszen minden NPC-nek megvan a saját kis célja. A hősöd fix, de bizonyos testreszabási lehetőségek közül azért választhatsz. Az Immortal: Unchained hat különböző tudományágat különböztet meg, és több mint 100 fegyvert szerezhetünk a kaland során. A játék világa kilenc jól elkülönülő régióra oszlik.

A srácokat a Dark Sous ihlette, szóval a kihívás adott: bitang nehéz és taktikus címmel lesz dolgunk. Az anyag 2018 második negyedévében landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

13.
13.
Yanez
#12: Ha már nem szórakoztat, onnan kezdve nem nevezhető játéknak. Legalábbis annak, akit már nem.
10.
10.
silkgoat
#4: "A játék célja nem csak az, hogy szórakoztasson." - hu jo szar gyerekkorod lehetett. Farkasok neveltek? :D
A jatek arra valo, hogy szorakoztasson. Mindegyik. Ha a kihivas szorakoztat, akkor ugy. Ha nevetni akarsz vele akkor ugy (activity). Ha nevelni szeretnel, akkro ugy (alliteracios szojatek, ami noveli a gyerek szokincset).
Ha jatek nem szorakoztat, akkor nem is jatsza az ember.
9.
9.
Yanez
#8: Igen, ezt benézted! Viszont úgy van jól, ha a csajok minket, mi pedig őket szórakoztatjuk. :)
8.
8.
Juha
#7: Sry, én néztem be, Yanez a szórakozásra írta a csajokat. Hát ma elég szórakozott vagyok :-)
7.
7.
Juha
#5: Szerintem pont az a pozitív, ha kihívást jelent egy leányzó közelébe kerülni, összejönni vele. Ugyanígy működik fordítva is, csak hát mi picit könnyebben adjuk meg magunkat általában egy "jócsajnak" :-)

Szóval ezt a kommentet szerintem nem gondoltad át rendesen, már bocsánat.
6.
6.
Yanez
#5: Talán nem kéne mindent úgy érteni, ahogyan neked tetszik.
5.
5.
l4cyk4
#4: Talán a lányokat nem kellene ilyen kontextusban emlegetni, mert ez így iszonyú tiszteletlenség, hímsovinizmus! Férfiként mondom!
4.
4.
Yanez
#3: Kihívás nélkül egy játékot nem lehet játéknak nevezni. A játék célja nem csak az, hogy szórakoztasson. Arra ott vannak a filmek, sorozatok meg a csajok.
3.
3.
Amikor játszom, nem kihívást szeretnék, hanem szórakozni. Ha kihívásra vágyok, megmászom a Mount Everestet, na, az kihívás. Egy játék ne legyen az.
2.
2.
PaprikaJancsi
Hát ez a trailer elég vérszegény volt :/
1.
1.
Kalácsképű
Amig csak olvastam rola, tok erdekesnek tunt. A video sajnos nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...