Bemutatkozik a Microsoft Zune!

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft ma bemutatta első hordozható multimédia lejátszóját, a jövőbemutató, szupersznob és ultravagány Zune-t. Nem gyenge, lássuk mit tud!
A Microsoft ma bemutatta első hordozható multimédia lejátszóját, a jövőbemutató, szupersznob és ultravagány Zune-t. Nem gyenge, lássuk mit tud!

A Zune a megjelenéskor csak egy, 30 GB-os változat lesz elérhető, az erre beruházni szándékozók pedig három színből (feketéből, fehérből és barnából) választhatnak. Két Zune között lesz vezeték nélküli adatátviteli lehetőség, lehet majd egymásnak zenéket és videókat továbbítani, a Zune Marketplace-n pedig legálisan tölthetünk mindenféle anyagot a kis lejátszóra. Apró gonoszság, hogy a WiFi-n kapott zenéket a Zune csak 3x engedi meghallgatni, utána szerzői jogokra hivatkozva törli a memóriából.

A multimédiás kütyüvel lehet FM rádiót, WMA / AAC / MP3 muzsikákat hallgatni, képeket böngészni és videót nézni, mely utóbbi élményről a 3 inches nagy kontrasztos és nagy felbontású QVGA LCD kijelző gondoskodik. A 30 GB háttértárolón kb 7500 zenét, 25000 képet vagy 100 óra videót lehet tárolni, a vagány megjelenést pedig a Windows-ból is megismert Media Player - Media Library teljesen testre szabható kezelőfelülete garantálja.

A korábbi pletykákkal ellentétben a Zune-vel nem lehet majd játszani és nem lesz hozzá kamera sem, így fényképezni sem tudunk. A cucchoz lehet majd venni Home, Car és Travel kiegészítőcsomagot, maga a hordozható Media Player pedig idén karácsonykor fog megjelenni, egyelőre ismeretlen (ám biztosan piszok magas) áron.

7.
7.
dr3l
én meg vagyok elégedve az iPod-ommal. SEmmi pénzért nem cserélném le erre a szarra. Amúgy jól néz ki, de APLLE RULZ!
6.
6.
kovik
Hát az igazság az, hogy ha már választhatnék hogy iPodot vagy egy ilyet kapjak vagy vegyek, akkor inkább iPod kellene. Ez szerintem csak egy nagy utánzat (és az iPod jobban is néz ki a képek alapján)!
5.
5.
majoros25
Röviden tömören szar az egész ahogy van én nem vagyok PSP-és de azt már így is el tom dönteni hogy mejik jobb hát jó hogy a PSP egy nagy huty muty azért ki találhatnának néha jobb kütyüket is mint ez szerintem :)
4.
4.
General Thomas
no comment....és mivel eléggé más kategória és másoknak van ezért nem is sorolható egy csoportba...olyan mintha azt mondanád hogy a Far Cry elveri az Ipodot :P
3.
3.
General Thomas
de a képek aqlapján ebben lesz internet?
2.
2.
cody007
ááá pedig vettem volna egyet:D
1.
1.
Halfer
igen, az ára biztos az egekig ér majd, de kíváncsi vagyok rá mennyiért dobálják őket ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...