GC 2017: Cyberpunk városépítő stratégia készül

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Crypt of the NecroDancer fejlesztője nagy fába vágta a fejszéjét, a srácok ezúttal egy cyberpunk környezetben játszódó városépítő stratégiával rukkoltak elő. Az Industries of Titanben a Szaturnusz holdján kell felhúznunk egy települést.

A Crypt of the NecroDancerről elhíresült Brace Yourself Games ezúttal egy teljesen más műfajban próbálja megvetni a lábát. A ritmusjáték és dungeon crawler hibrid után ezúttal egy vérbeli városépítő szimulátoron dolgoznak PC-re.

Az Industries of Titanben a Szaturnusz egyik holdján, a Titánon kell felhúznunk egy futurisztikus várost a bolygón begyűjtött erőforrásokból. Ha a SimCityt keresztezed a Szárnyas fejvadásszal, nagyjából tudod, mire számíts. Békés építkezésre például ne, elvégre összeakasztjuk a bajuszt a szomszédos civilizációkkal is - az űrben olykor erőszakkal kell elvennünk az értékes nyersanyagokat. Az épületek felhúzása és a közigazgatás mellett még csatahajókat is tervezhetünk.

Persze diplomáciával is érvényesülhetünk, így erős gazdasági szövetségeket köthetünk.

A játék művészi stílusára is illik kitérni. A gyönyörű voxelalapú animációkat és képeket elkövető grafikus, Sir_carma is csatlakozott a fejlesztőkhöz. Ráadásul a Crypt of the NecroDancer zeneszerzője, Danny Baranowsky is visszatér.

Megjelenési dátum még nincs.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...