GDC 2004 - Black & White 2 képek

Link másolása

GDC 2004 - Az idei GDC-n számos hír látott napvilágot. Biztos ti is hallottátok, hogy készül az Unreal 3, ami egy olyan engine használ, melyhez egyenlőre olyan gép kell, ami ma nagyon keveseknek van és éppen ezért csak 2006-ban kerül a boltokba a játék - jajj de messze van az még. Aztán a Serious Sam 2 hírek tucatjával szolgáltunk nektek. Képek, videó, techdemo és akkor még nem is említettem meg a Half-Life 2-t.

És még nincs vége, mert friss képek kerültek ki a GDC-n bemutatásra került Black and White 2-ről. Szerintem senkinek sem kell bemutatnom a játékot mindenki tudja miről is van szó. Ha jól emlékezem ez volt az első komolyabb lélegzetű istenszimulátor, igaz Istent már a Populous-ban is alakítottunk, de nem ilyen formában. A képek magukért beszélnek és számomra azt sejtetni, hogy kell neki majd egy "vas" vagy inkább a "vas". Na ezt most jól megmondtam... Mindegy ne velem, hanem a képekkel tessék foglalkozni, amelyek megtekinthetők itt nálunk!

  
  
  
  
 
 






3.
3.
BeneJoe
A 2 tehenes a legbrutálabb...
Az első résszel detto így voltam én is!
2.
2.
Shifty
Az alsó 6 kép friss csak elbasztam mikor kitettem és nincs kedvem javítani,de az összes kép üt...első részt nem igazán értettem nem tudtam rendesen kezelni így feladtam...
1.
1.
BeneJoe
Huhh de nagyon finomak ezek a képek!!!
Lehet, hogy valami izgi sül ki ebből?
*BeneJoe ugyanígy érzett az említett gamma első része előtt is, és elég nagyot csalódott, szal most óvatosabb...:)*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...