AR-játék lesz az új mobilos The Walking Dead

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pokémon Góhoz hasonló kiterjesztett valóságot kínál a The Walking Dead: Our World, amelyben a saját világunkban indulunk a járkálók felkutatására és megölésére. A sorozatból ismerős karakterek támogatásával.

A The Walking Dead: Our World a saját lakóteredből csinál zombiapokalipszist. Természetesen a sorozatból és a képregényekből ismerős holtak csak a mobilod képernyőjén elevenednek meg, de a környezet a te világot lesz. Ugyanúgy, ahogy a Pokémon Góban.

A kiterjesztett valósággal az utcákon, a kanapén, a parkban vagy bárhol kutathatsz csoszogó hullák után, majd a zsákmányolt fegyverekkel lelövöd vagy lekaszabolod őket. Az AMC sorozatából ismerős karakterek segítik az utadat - Rick, Daryl és Michonne szereplése már megerősítést nyert.

Nagyon elképzelhető, hogy a The Walking Dead: Our World is zajos sikert arat, könnyen ellephetik a nagyvárosok utcáit zombik után telefonnal kutató játékosok. A fejlesztést a Next Games végzi. Reméljük, a közösségi élményre, és az ötletes küldetésekre is rágyúrnak a srácok!

Még nem tudni, mikor jön a játék Androidra és iOS-re, annyi biztos, hogy "hamarosan".

3.
3.
user101
Az kéne még, hogy a sok idióta rohangáljon össze vissza az utcán vr szemüveggel a fején... Már a pokemon idejében is láttam olyan barmot aki a Nagyvárad téren a 9 sávos út közepén kereste a pokemont a forgalom kellős közepén... >:E
2.
2.
Zisten
Nem lehetne ezt az APP-ot VR szemüveggel kombinálni? :D :D :D :D
Úgy lenne az igai. :D
1.
1.
ollie92
Maga a trailer milyen menő, majd kiváncsi leszek a kész appra :D

Ne feledjük, hogy anno a Pokemon GO is teljesen máshogy festett a traileren :

https://www.youtube.com/watch?v=2sj2iQyBTQs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...