Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 31.
  • Akció
Link másolása
A Sony végre leleplezte a PlayStation Plus szeptemberi kínálatát, és ahogyan azt vártuk, semmi okunk nem lesz a panaszra. Többek között megkapjuk az inFamous: Second Sont is.

Végre bemutatkozott a PlayStation Plus szeptemberi kínálata, amely bőkezűen ellátja a játékosokat. Érdekesség, hogy ezúttal egészen mást kaparinthatnak meg az európai, mint az észak-amerikai felhasználók.

De kezdjük azzal, ami minket igazán érdekel, mégpedig az öreg kontinens ingyenes programjaival! Ezúttal igen magasra tették a lécet a Sonynál, és nem kisebb címeket sikerült beválogatniuk a listába, mint az inFamous: Second Sont és a Child of Lightot. Ezek mellé egy vérbeli VR-címet, a RIGS: Mechanised Combat League-et, valamint a That's You-t zsebelhetjük be extraként.

A PlayStation 3-tulajoknak sem lesz okuk a kétségbeesésre, ugyanis számukra a Truck Racer és a Handball 2016 válik ingyenessé egy hónap erejéig, PlayStation Vitán pedig a Hatoful Boyfriend és a We Are Doomed lesz része az akciónak.

A lista egészen másképp fest Észak-Amerikában, ugyanis ott a Child of Light helyett a Strike Vector Ex lesz a PS4-es kínálat tagja, míg PS3-on a Monster Jam Battleground és a Hustle Kings kapott helyet.

22.
22.
dante92
két hete vettem meg az inFamous-t. Facom!
21.
21.
RangerFox
Second son végre. pedig majdnem megvettem, amíg le volt értékelve.
20.
20.
DarkLord
A Child of Light-ot már végigtoltam nagyon jó játék szintén. Míg az Infamous-t már annyi ideje ígérgették, hogy csak ezért nem vettem meg soha, mert mondom most már csak valamikor odaadják :D
19.
19.
Yanez
Na nem mintha ezelőtt is rossz játékok lettek volna, de jelenleg már 4 hónapja zsinórban állatian jó a kínálat. A Second Son-t aki még nem játszotta, tegye meg, mert zseniális játék!
15.
15.
FlexSteel
Teljesen jó címek már hónapok óta. Örömmel konstatálom, hogy a Sony kezdi összeszedni magát.
14.
14.
frankdelgado
#11: Ha box tulaj vagyok, akkor ps topikba kell jönni utálni a saját platformomat. Értem én...:), szóval platformfüggetlenül mondom , hogy én a multizás miatt fizetek elő, nem a játékokért. Persze ha több platformon vagy jelen és csak az egyiken multizol, akkor érthető h nem fizetsz mindenhova. Szóval ezért adnak bónuszként havi 3-4 játékot. Nagy számok törvénye szerint abbol biztos lesz pár játék, ami tetszik is, játszol vele. Én momentán nem azért vettem konzolt, hogy azzal játsszak, amit bedobnak az ablakon, mert ami kell, arra áldozok pénzt, még mielőtt ide kerül. Ez csak azért van, mert az emberfia jódolgában már nem tud min nyavajogni...
13.
13.
Duken
szuper, second sont most akartam megvenni
11.
11.
Gykrizsi
#9: Két ugyanakkor megjelent jó exc. cím, két hasonló kategóriás indie cím (ez még volt is boxon már). Miért vettél boxot, ha ilyen szintű gyűlőlett van benned az irányába :) Ezek teljesen megegyező minőségben vannak.
9.
9.
kopic
Fényévekkel jobb a konkurenciajenal.
8.
8.
zozo76hun
Xavy
Regisztráció: 2 napja
Utolsó bejelentkezés: 2 napja
Komment: 24 db
Blogpost: 0 db
Hír, cikk, filmkritika: 0 db
2.
2.
vanpear
Azt nem hiszem el a PS Vita kínálatot komolyan gondolták.
1.
1.
Gykrizsi
Ps3 elég gagyi lett, de a 4-nek a kínálata klassz. Nem lehet ok a panaszra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...