Új játékmóddal érkezik az NBA 2K18

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
A 2K Games tegnap jelentette be hivatalosan, hogy egy teljesen új játékmód érkezik a hamarosan debütáló, kosárlabdás játékukba, az NBA 2K18-ba. Erről pedig egy új bemutatót is megosztottak.

A frissen leleplezett játékmód a MyCareer, a Pro-Am és a MyPark módok egyvelegének tekinthető. A The Neighborhood közösségi játszótéren mindenki saját tetszése szerint fejlesztheti és csinosíthatja saját karakterét. Az új játékmódban több helyszínen válhatunk még jobbá, javíthatjuk értékelésünket, és érhetünk el fantasztikus jutalmakat. A 2K Games kiadott egy előzetest is az új lehetőséget illetően, amely jól bemutatja, miről is lesz valójában szó.

Az NBA 2K18-ra egyébként már nem kell sokat várniuk a kosárlabda szerelmeseinek, hiszen ebben a hónapban, egészen pontosan szeptember 19-én felkerül a boltok polcaira az összes jelentős platformon.

7.
7.
unrealnoise
#5: Így van, az egyik legjobb, sőt úgy gondolom messze a legjobb sportjáték az 2k-s NBA sorozat. Fiatalként állandóan fociztam, főleg amíg nem volt konzolom és PC-m, de ma már unom, TV-ben is volt, hogy néztem a meccseket, de egyszerűen a kosarat sokkal látványosabb és jobb sportnak tartom. Mondjuk PES-es és FIFA-val játszani még mindig sokkal élvezetesebb, mint meccset nézni, de az NBA akkor is NBA, brutális minőség. Kár, hogy nem nagyon ismerem még, és messze nem töltöttem még el vele elég időt, de idén szerintem szánok rá pár száz órát. És szerintem elkezdem nézni komolyabban a kinti kosarat is...
5.
5.
DarkLord
#4: Na igen bárcsak minden játék a saját kategóriájában ilyen rakás szar lenne, akkor csak jó játékok lennének a piacon :)
1.
1.
DarkLord
Ez most üt rendesen csóró live meg már most temeti magát, mert 5 ezer pénzzel olcsóbb már mindenhol a játékuk :D Azt még meg sem jelent egyik sem...(ami nem mellesleg semmit nem ér, de erről írtam múltkor is). Kis GTA feeling , üzletek, zsákoló verseny, dobó verseny, közös pályák. Ez az online része most megint korszakalkotó lesz. Egyébként, aki előrendelte az meg mondjuk más is szeptember 9.-én már szedheti a prelude -ot és, akkor annyival előrébb lesz a sztoriban meg a karakterével azonnal mehet a parkba. Jó móka lesz. Persze kosár fanatikusoknak, mert másnak nem sokat ér a dolog, ahogy nekem se a foci :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...