FIFA 18 - az Ajax előtt is tisztelegnek a készítők

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
Nemrég az EA megerősítette, hogy saját kiadást kap a holland futball nagyágyúja, az Ajax is. Az Ajax Edition egy időben fog megjelenni a normál kiadással, és elméletileg a klub saját online üzletében is előrendelhető lesz.

A holland futball legnagyobbja, az Ajax is külön kiadást kap a soron következő FIFA-ban. Az EA azt is elárulta, hogy a borítón a piros szín mellett a csapat logója is fellelhető lesz, így könnyen megkülönböztethetővé válik a normál kiadástól. Azt is megtudtuk, hogy állítólag a futballklub hivatalos online üzletében is előrendelhető lesz ezen kiadás. 

Az ügyben az Ajax eSport-játékosa Koen Weijland is nyilatkozott, aki úgy véli, ez a különkiadás egy hatalmas dolog a klub számára, és reméli, a szurkolók épp olyan boldogok és izgatottak ettől, mint ő. 

A FIFA 18 egyébként nemsokára, szeptember 29-én debütál PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on, Xbox One-on és Nintendo Switch-en.

8.
8.
Norbiii
#7: Jó szórakozást mind a kettőhöz! :)

Meglátom melyik lesz most, aztán majd később lehet jöhet a másik is.
7.
7.
Beniciodeltoro
#6: Hangulattól függ melyikkel tolom, van hogy 1 hétig semmi foci, de most a megjelenés után nyüstölni fogom mind kettőt, én minden évben megveszem a PES-t és a Fifát a 16-17-es szezon jó volt mindegyiknél, a mostani se lesz csalódás.
Fifa 18-ban már közeliben is mutatják a nézőket, mint az élő közvetítéseknél, PES-nél nem mernék mert még elég paprikajancsi fejük van, de távolról már nem annyira gáz mint az elődjénél.
Állítólag lehet saját karakterrel is nyomni majd a sztori módot, mert Hunter karrierje már annyira nem izgat....szempt végén kiderül.
6.
6.
Norbiii
#5: Te melyiket fogod akkor?

Mint írtam a baj az, hogy a fifához már nagyon hozzászoktam, és nagyon jó is vagyok benne, mind offline, mind online, viszont ha teljesen áttérek pes-re, akkor azt szokom meg, ha meg mind a kettővel játszom, az nem feltétlen kényelmes, majd dönt a demo, meg egy-két dolog. :)

Mondjuk valamit mégis mondasz, mert a fifa 17 mellett pont ezért vettem meg a pes 17-et is, mert az az élmény is hiányzott, igaz a két játékért fizettem akcióban összesen kb 13 ezret, szóval ez sem mindegy.
5.
5.
Beniciodeltoro
#4: Nem hajt a tatár, PES-t megveszed 14.-én, Fifát meg Decemberbe, mert az elődjüknél jobb lesz a két játék szóval érdemes beruházni.
4.
4.
Norbiii
#2: Csak a Real! :)

Majd 15-én okosabb leszek, hogy maradok-e elsődlegesen a fifánál, vagy a pes lesz a befutó?! A 17 mind a kettőből megvan.
3.
3.
RangerFox
#2: Jó lesz az, bár a dortmundot hiányolom :/ Na majd ha megjelent
2.
2.
Beniciodeltoro
#1: És akikkel tolhatjuk : Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Bayern Munich, Chelsea, PSG, Juventus.
1.
1.
Norbiii
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...