Ingyen a tiéd lehet a Mirage: Arcane Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 6.
  • Akció
Link másolása
A Torn Banner Studios multiplayerre kihegyezett akciójátéka egy egyetlen napig ingyenesen tölthető a Steamen. Ha hozzáadod a könyvtáradhoz, örökre a tiéd lesz a Mirage: Arcane Warfare.

A jelek szerint a fejlesztőknek nem sikerült megismételni a Chivalry: Medieval Warfare sikerét az új játékukkal. A Mirage: Arcane Warfare májusi megjelenésére nem sokan voltak kíváncsiak, alig találni néhány játékost a szervereken. A Torn Banner Studios azonban gondolt egy merészet: egy napig ingyenesen elérhetővé tette a multiplayer címet.

Egészen pontosan péntek estig, azaz szeptember 7-ig bárki lecsaphat a Mirage: Arcane Warfarre a Steamen. A játék végérvényesen a tiéd marad, ha az adott időszakban hozzáadtad a könyvtáradhoz.

Utána 30 dollár helyett 10 dollárért juthatunk a Special Editionhöz, amely a Chivalry kópiája mellett kozmetikai cuccokkal, betétzenékkel és digitális képekkel kényezteti a rajongókat.

Azt a készítők is elismerik, hogy a Mirage: Arcane Warfare gyenge eladásokat produkált, de a cég jövője nincs veszélyben. Hála a mostani akciónak, talán meglódul az érdeklődés a kaszabolós cím után és fel tudják tölteni a szervereket.

5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Én három óra után ráuntam a Chivalry-ra, de tény, hogy volt benne ami le tud foglalni embereket. Viszont engem nem fogott meg. Ennek viszont van valamilyen varázsa, külleme ami bejön. Mindenképp kipróbálom, végülis mit veszíthetek :)
4.
4.
LtK
Pedig a chivalry-val elvoltam jo kis jatek volt :) nem hittem volna , hogy ennyire nem fogja megtalalni a kozonseget, bar az igazat megvallva nem is nagyon volt reklamozva. En mindenesetre en adok neki egy eselyt. A sok shooter mellett feludules lesz varazslattal gyilkolaszni :D
2.
2.
hadzsime
Nekem az Evolve ingyenessé válása óta gyanúsak az ilyen ajánlatok. Elég sokan szidják a játékot Steamen.
1.
1.
crytek
Last 30 Day avarage players: 9.7 biztos jó lehet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...