A Holdra megyünk a Lifeless Planet folytatásában

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Szellemi örököst kap a Stage 2 Studios sci-fi kalandjátéka, a Lifeless Planet. A folytatásban a Holdat látogatjuk meg, azonban ezúttal is rejtélyek övezik az utazásunkat: hogy kerül oda egy ismerős kisváros a Földről?

Lifeless Moon címmel érkezik a Lifeless Planet folytatása, a Stage 2 Studios a Kickstarteren szeretne összekalapozni 17 ezer dollárt a projektre. A kampányból még 27 nap van hátra, és így állunk jelenleg:

A Lifeless Moon játékmenetét tekintve sokban hasonlít elődjére, vagyis alapvetően most is a felfedezésen lesz a hangsúly, ezt csavarják meg a készítők néhány platformrésszel és egy adag fejtörővel. A történet szerint asztronautáink a Holdra mennek, utazásukat azonban most is rejtélyek övezik: felfedezésük közben egy ismerős földi városban találják magukat, ami finoman szólva is furcsa.

A Lifeless Moon jelenleg PC-re és Xbox One-ra készül, és 2018-as megjelenést terveznek a srácok. VR-támogatás is várható, azonban ez csak opcionális fícsör.

3.
3.
Chrysh
#1: +1

Innentől datálható az általam történő, izzó vasvillával való üldöztetése a sétaszimulátoroknak (tisztelet a kevés kivételnek)
2.
2.
Matt8888
1.
1.
user101
A Lifeless Planetben rengeteg potenciál volt ... ELVESZTEGETVE !!! Volt egy nagyon érdekes és izgalmas felállás, fenn is tudta tartani az érdeklődésem, de a végén unalomba fulladt az egész... Nagyon sajnáltam... :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...