Játék készül az Állatfarm alapján

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Játék dolgozza majd fel George Orwell Állatfarm című regényét, a fejlesztés az ígéretek szerint a kaland- és a tycoon-játékok alapvetéseit ötvözi majd. A Bossa Studios magyar társalapítója, Jele Imre is rajta van a projekten.

Egyesült Királyságban dolgozó fejlesztők kollektívája készít játékot George Orwell Állatfarm című regénye alapján.

A fejlesztésben olyan szakemberek vesznek részt, mint Jele Imre (a Surgeon Simulatort és az I Am Breadet jegyző Bossa Studios magyar társalapítója), Andy Payne (a Just Flight és az AppyNation társalapítója, valamint a Mastertronic volt munkatársa), Georg Backer (A Brave Plan, Fable-sorozat), Jessica Curry (Everybody's Gone to the Rapture, Dear Esther) és Kate Saxon (Mafia III, Alien: Isolation, The Witcher III).

Az adaptációról semmilyen látnivalót nem kaptunk még, de az elképzelések szerint egy kaland-tycoon hibridet kapnánk, ahol a farm egyik állatát irányíthatjuk a forradalom kitörése előtti időktől kezdve. A játék során különböző döntéseket kell majd hoznunk, és persze a farm irányítása is a mi feladatunk lesz: csak rajtunk múlik, hogy utópiát vagy diktatúrát teremtünk.

A regény története egyébként olyan állatokról szól, akik elűzik a farmjuk tulajdonosát, hogy maguk uralkodjanak rajta, végül azonban diktatúrába vezetik azt. A fejlesztők azért szeretnék feldolgozni az Állatfarmot, mert bár a Szovjetunió kritikájaként lehetett értelmezni eredetileg, a mű időtállónak bizonyult, és a tanulságai ma is relevánsak.

A megjelenés PC-re és "más platformokra" várható.

8.
8.
Neo1989
Még 10.-ben kötelező volt megnézni. Annyira rossz volt h még most is fáj.
7.
7.
user101
Ebből állatokkal nem tudom mit fognak tudni kihozni, én sem tartom túl szerencsésnek a témaválasztást. Ellenben egy 1984 - bujkálós, lopakodós, menekülős játék sokkal több lehetőséggel bírna. Amolyan Dishonored 1984 :)
6.
6.
Őrnagy
Szerintem meg pont a demokratikus rendszerek kritikája. Csak hát azokat nem illik kritizálni...
5.
5.
Heldengeist
Nem egy jó játék alapanyag.
4.
4.
Kalácsképű
" csak rajtunk múlik, hogy utópiát vagy diktatúrát teremtünk " ez igy eleg erdekes.
A ket dolog nem feltetlenul kulonul el, sot.
3.
3.
sajttaller
#2: négy láb jó, két láb még jobb :)
2.
2.
hadzsime
Négy láb jó, két láb rossz!
1.
1.
momant
Nagyon vártam már ezt a játékot? Uiii uii
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...