Ekkor érkezik a Resident Evil: Revelations Switch-re

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikor érkezik a Resident Evil: Revelations két részének Nintendo Switch-változata, így már minden platformon hódolhatunk a sorozat ezen epizódjainak.

Nem is olyan régen a capcomos srácok kiadták a Resident Evil: Revelations PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióját, azonban akkor még a switch-es portról nem nagyon lehetett hallani, csak tudtuk, hogy az is készül.

Tegnap végre megtört a jég, kiderült, hogy az első és a második rész mellett minden eddigi DLC is bekerül a Resident Evil: Revelations Collectionbe, amely november 28-án debütál Switch-en. Észak-Amerikában 40 dollárt kóstál majd a csomag - nálunk még kérdéses az ár, de nagy eltérés nem lesz valószínűleg.

Mindemellett más érdekességekre is számíthatunk Switch-en, például a Joy-Conok segítségével a mozgásérzékelős irányítás is lehetővé válik, aminél külön funkciója lesz a jobb és a bal karnak egyaránt. De ha úgy tartja kedvünk, a kooperatív mókában meg is oszthatjuk egy barátunkkal a kontrollert, így az egyik kart ő kezelheti, belátása szerint.

A Nintendo Switch-változat tehát november 28-tól lesz megvásárolható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...