Új fegyverrel jön a PUBG következő frissítése

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
A Bluehole bejelentette a PlayerUnknown's Battlegrounds következő frissítését, ami elmondásuk szerint jövő hétre várható, és a sok javítás mellett egy teljesen új fegyvert is tartalmazni fog.

A PlayerUnknown's Battlegrounds hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy jövő héten érkezik az új patch a túlélőlövöldéhez. A pontos javítási listát ugyan nem tette közzé a Bluehole csapata, de villantottak egy új fegyvert, amely része lesz a frissítésnek. A Mini-14 névre hallgató harceszköz a megszokottakhoz hasonlóan lootként lesz elszórva a pályán. 

 A Mini-14-hez egyébként többféle csatolmány is tartozik majd, úgy mint a fore-grip, vagy éppen a nagyobb tárak. 

Az új eszköz mellett inkább a javításokra fognak rámenni a fejlesztők, így végre bekerülnek az FPS-ranglisták a játékba és a ködös időjárási körülmények is megjelennek majd. Az update a jövő hét elején a tesztszervereken indul, majd két napra rá mindenki számára elérhetővé válik.

98.
98.
hadzsime
#97: Én is ugyanezt mondtam. Az egy dolog, hogy megveszik a játékot, de ha szar lenne nem játszanának vele. Én is vettem már játékot, ami nem tetszett, azóta sem játszom vele.
Ezt a streames baromságot pedig nevetségesnek tartom. Elismerem, hogy a vásárlások egy része az ő hatásukra történt, de ha egy kalap kaki lenne a játék, akkor nem tartaná ott a játékosokat.
96.
96.
Normen1976
:) Az a baj nem vagytok hajlandóak páran elfogadni, hogy valakinek egyszerűen más a véleménye. Akár ilyen, akár olyan. Nekem speciel a grafikával az égadta világon semmi bajom nincs, tökéletesen megfelel és elég egy iylen játékhoz. A jármű fizikából is láttam már sokkal rosszabbat, ráadásul a megjelenés óta sokat javult, de nekem spec akkor sem volt vele bajom. 30 Euro volt a játék, mióta megvettem kitermelte nekem a játék árát, kiadta nekem az Imperium Galaktika 2-t (régi nagy klasszikus, imádom), Black Desert online-t 2 példányban, az egyiket Travelers packkal, a Space Engineerst. Mindezt úgy hogy én magasan leszarom a skineket, meg a ládákat, a kezdő skinnel tolom most is, de ha már adta, ingyen volt, eladtam, pénzt=játékokat hozott. De ez csak egy kis oldala, mellette csapatban remek szórakozás, és időnként soloban is jól adja amire szükségem van.. izgalmas, fordulatos, adja az adrenalint. Engem spec. nem érdekelnek az új fegyverek (szinte kivétel nélkül Uzi, M16 amit viszek az indulás óta, többi nem érdekel, leszarom), nem érdekelnek az új skinek, az sem hogy mennyi a láda árfolyama, vagy a rózsaszín bugyi skinje :D. 6 millió vásárlás már megvolt amikor bejöttek a ládák, aki addig vette tuti nem azért vette meg, hogy kereskedjen. Ez a játék jó. Stílusában nincs se jobb, se szebb a piacon. Aláírom akinek nem tetszik, nem tetszik. Nekem spec nem jön be a Battlefield 1, se a CS, se a COD mégsem akarok meggyőzni minden hírnél mindenkit arról hogy márpedig szarok, nem érik meg az árukat stb.. Van akinek ez a tartalom, ez a külcsín, ez a játékmenet, ez amit ad a PUGB elég, ennyi. Ettől még nem hülye, nem idióta és nem elmeháborodott. Szeret játszani ennyi. Én elfogadom, hogy nektek nem jön be, van pár dologgal kapcsolatban oylan elvárásotok a játékkal szemben, ami valsz soha nem fog teljesülni. Nem kell megvenni, hagyni kell a francba :), de kár minden PUGB hírnél ezen kirohanni. A pénzre mennek ?? Mekkora megállapítás :D, a pincér szeretetből hozza ki a kávét ? A kőműves barátságból rakja a falat ? Az okostelefon gyártó, fejlesztő cég virágszirmot vár a telefonért cserébe ? Még jó hogy a pénzre mennek, de sokat keresni akkor lehet, ha betalálunk valamivel, eltaláljuk sok ezer, százezer, millió ember ízlését, szükségletét, adunk egy olyan színvonalat, amire szükségük van. Itt sokan hülyének nézik a többi embert, meglehet nézni a STEAM-en mennyien vesznek meg egy igazán szar játékot, van belőlük 10 000 szám… kár részletezni ezt tovább. Persze 10 millió hülye nem :), legalábbis szerintetek.. mert akkor jogotok van ezt kimondani… biztosan mind a 10 millió player indokát, gondolatát, értelmi képességeit pontosan ismeritek. Hát hajrá :)
94.
94.
Ooorky
Három haver tolja nap, mint nap ezt a cuccot. Nem azért mert jó. Sőt szerintük is szar.
De eshet 150€-s láda...
Ez egy profin felépített átbaszás, ez van.
88.
88.
#87: Btw igazad van, ilyen hulladékokra nem kéne tapsolni, csak ez senkit nem fog érdekelni. Aki meg aktívan játszik vele, még inkább leszarja a véleményed. Én is van hogy a Nintendo hírek alatt felveszem a megmondó kapitány ruhát, de azért ennyire nem függök rá a témára.
82.
82.
#78: Nem ugyanaz ember, de igazat adok neked. Nincs kedvem 25 kommentet ide ölni a semmin, majd te máshol megcsinálod.
78.
78.
Firsttime
#75: Ugyanaz ember. Másokat nézel ahogy játszik. Ne legyél már fogalomzavaros...
75.
75.
#74: A kettőt teljesen külön témaként kezelem. Megveszed a drága gépet, konzolt és ahelyett hogy azt nyüstölnéd, inkább azon nézed hogyan játszik más. Értelmes időtöltés a köbön.
74.
74.
Firsttime
#69: Akkor focit se nézz. Azt is mások játszák...

Amúgy. Nem tudom mit erőlködtök itt. Lehet tejszínhabot meg epret meg csokimazat tenni a szarra. Attól az még szar marad, nem lesz belőle torta.

Stream. Nem hiszem hogy fizetnek nekik, mármint a bluehole maga, de igenis a játékosok zöme ott ismerkedett meg ezzel a fossal. Semmi más reklámja nincs.

Szumma szummarum. Ez egy vicc. Nagyobb mint a no mans sky. De legalább akkora. Ez ebben a formában Sehol nem ér meg 9-10 ezer forintot. Ocsmány, bugos, optimalizalatlan fos. És kár abban reménykedni, hogy majd ezt jól megpatchelik. Nem fogják tudni. Kb az egészet előről kellene kezdeni. Az meg nem tartalom amúgy, hogy nagy a bejárható terep. És raknak rá házakat meg konténereket loottal. Loottal :Ddd a loot az diablonal meg borderlandsnal kezdődik csak hogy fost is mondjak. Ezek elszórt szirszarok. Nem loot...
Ez egy kabaré. De játszatok csak. Meg védjétek a befektetett 30 eurotokat. Sok ingyenes játék többet ér mint ez a fos.
71.
71.
lesik20
Én még mindig azt várom hogy Kunhalmi Gábor elmagyarázza hogy a fenébe tudott 41 szavat/472 Billentyű-t lenyomni kevesebb mint 3-4 perc alatt mikor az átlagos gépelési sebesség 30-35 szó/perc, az 50 szó/perc már gyorsnak számít.

Az is lehet hogy Gábor egy hires gyorsgépelő és rekorderként egy perc alatt beütötte az egész bekezdést, és még maradt két perce arra hogy Poénfüggö kommentjét elolvassa és értelmezze. Persze csak akkor ha pontosan akkor frissítette a böngészőjét amikor a komment elment.

:)))))))
58.
58.
#56: Csak egy padban ülnek és egymásról szoktak puskázni.
57.
57.
lesik20
#56: Milliárd Forint, nem dollár. *
52.
52.
lesik20
#50: Bocs, mobilról irok, néha szarul javítja: "Neked nem ad igaz szinte senki se ezen az oldalon, de én vagyok a hülye"
51.
51.
lesik20
#49: Dr Disrespect a H1Z1 kezdte azóta PUBG-ozik.

Pewdiepie egyszerüen felszált a bandwagonra, és csak az elmult hónapban kezdet streamelni.

Amúgy én magam részéről meg tudom fogalmazni miért tetszik a játék:

Mindenki egyenlő eséllyel, nulla fegyverrel indul és saját magának kel talánia Loot-ot. Ha egyből harcba akarsz keveredni akkor ejtőernyőz le a várósba ha meg csak simán túl akarod élni akkor meg csak lootolj félreeső házakat. Arma 3, DayZ, OF, FC2. Ezekben a játékokban is sok gyaloglás van és kevés harc, mégis bitang sokan játszák azokat is.

Az a duma hogy "Sok a kemper"... Minden játékban sok a kemper. Viszont itt legalább megvannak a "körök". ami valamilyen szinte megakadályozza ezt...
50.
50.
SLi
#48: Megpróbálod magyarul is?
48.
48.
lesik20
#46: Neked nem ad igazat szinte senki ebben az oldalon de én vagyok a hülye.... okés


46: nem-nem Rosszul tudod fiam, mind a 10 millió ember aki megvette a Streamet nézte és "az gondolkodás nélkül nyúl a bankkártyához". Mindenki.

Amúgy tudtad hogy 9/11-et űrlények csinálták, és engem meg a Soros fizet hogy ide kommentáljak?
47.
47.
hadzsime
#44: Ugyanezt mondtam egy másik PUBG hírnél. Ott is sikerült sok embernek ráakadnia a játékra mindenféle streamek nélkül a korai verzióban, pedig akkor még tényleg alig volt a játékban valami.
Nekem egy haver ajánlotta, utána én vettem rá a középsuliban két haveromat, utána ők is berángattak néhány embert.. stb. Szóval anélkül is terjedt a dolog, hogy hipnotikus képességekkel rendelkező streamereket néztünk volna. Ott is ugyanez a szidás ment:
-Okádék szar, hogynézki.
-Kocka az ember bazmeg mit kell itt csinááni
-Oszt ennek miértelmee
-Bugos fos ereggymá
....stb

Különben is, ha CSAK a streamerek hatására vennék az emberek és nem tetszene nekik a játék, akkor nem előzte volna meg a DOTA 2-t egyidejű aktív játékosokban, mert egyszerűen nem játszanának a játékkal.
42.
42.
lesik20
#41: Most probálom kiszámolni hogy hányan nézhetik

Dr Disrespecet az elmúlt 30 napban 3 000 000 nézték. Most ezt nem tudom hogy "Valaki egyszer 3án és 14én nézte vagyis 2 "nézőnek számit" mint Youtubeon" mivel elvileg kevesebb mint 1 millióan követik őt Twitchen és kb ugyanannyi ember nézi Pewdiepiet is. (Jackspecticeye rol nem tudok semmit, számora tulságosan erőltetett, viszont nem vetek meg senkit ha esetleg nézi, kinek a pap kinek a papné)

Sok ember nézi biztos viszont nem hinném hogy több néző lenne egyszerre mint játékos, ezekből a kommentekből meg az jön le.
41.
41.
lesik20
#39: Pewdiepie Streamjei általában 20-30 ezren nézik csak..

Egyszerre igaz, de nem hinném hogy akinek bejön Pewdiepie otthagyná a streamet. Szerintem csak őt nézik 100-150 000 ezren.
40.
40.
lesik20
"A játék nem azért szar, mert nekem nem jön be, a játék azért szar, mert nincs hozzá tartalom"


Mit értesz te tartalom alatt egyáltalán? Early Access, értem én, én is utálom viszont van elég tartalom 20-30 eurohoz képest. Csak bejárni az egész pályát 10 óráig tartana, ha kocsival vagy kevesebb

"GTA V egy játéktörténelmi mestermű, amiben van tartalom és lehetőség."

Lel, áruld már el hogy a Story kijátszása után mit tudsz csinálni még a játékban? Van pár mini game (golf, verseny stb) oszt annyi. Minden más viszont Online-ban kel játszani ami egy Grindfest.


De amugy milyen agytalan logika hogy csak stream bait. Ha stream bait miért nem marad mindenki streamt nézni és nem vegvenni azt 6-7000 forintért. És miért van az hogy egy adott időben 600-1 000 000 játszák... Miért nem több millióan nézik és játszák 90ezren

" Persze ehhez kell 60+ iq, nem elég a kevesebb, hogy ezt felfogja a gémer ép ésszel. " Ez az tehát mindenki akinek tetszik ez a játék az nem gémer, és te tiszta felsőbrendű hangnemedböl meglátszik. Te egy igazi Gémer vagy aki szerint a GTA V egy mestermű, aminek az Online része nem azért van hogy lehuzzon minden vásárlót pénzével. Te egy igazi gémer vagy és akinek ez a játék bejön még a kevés tartalmábal az szar.


Amúgy visszahozva a Stream-bait kifejezést. A CS:GO, a Dota2 vagy a Lol nem streambait. Esetleg még az Overwatch? Azok miért nem baitek, azokat is millióan nézik mégsem hallom roluk soha hogy Baitek.

Amugy megjegyzem hogy egy Csomo ilyen játék volt már Steam-en. H1Z1, Cunning vagy Esetleg az Arma 2-3 Módja ugyanehez. Miért van az hogy azokkal már rohadt kevesen játszanak mig ez folyamatosan rekordot dönt

Én se azt mondom hogy szar játék. Igen Early Access és ez az egyetlen bűne és mentsége. Viszont nekem megvan nekem a DayZ és a PUBG is, és az utobbi többet fejlödött EA-ben mint a Dayz 4 év alatt.
39.
39.
Firsttime
#31: Vagy több száz streamer van aki ezt a mocskot streamli. Nemhogy 10 millióan hallottak róla de a 100 milliót sem érezném túlzásnak. Mondok párat. Pewdiepie, Jacksapticeye, meg ezeknek a haveri köre. Csak ezek hárman-négyen több tízmilliós nézettséget fednek le. És mondom rajtuk kívül még vagy több százan streamelik. Nem tudom miről beszélsz. Ennek a fosnak nincs is rendes media anyaga. Nincs reklámja. Csak a streamek.
38.
38.
#34: Ennyi, ezt más oldalon sikerül felfogniuk az embereknek. Igaz, itt nem is érdemes csodálkozni, sírnak majd még pár hónapon keresztül és kikopnak vagy a játék népszerűsége hagy alább.
34.
34.
hadzsime
#33: Nekem is úgy tűnik, hogy #13-nak van igaza. A játék alapötlete van annyira jó, hogy az igénytelensége megbocsátható legyen, nem kellenek ehhez gyerekek agyát mosó fizetett streamerek.
33.
33.
#31: Szimplán tetszik az embereknek, már csak a sötét netes trollok próbálnak elméleteket gyártani. Rég túlnőtt ezen az agyatlan stream dolgon.
29.
29.
Ooorky
Ezzel a programmal kapcsolatban a kedvencem az, hogy qva sok stream-er azt közvetíti ahogy egyhelyben camp-el és 10 percenként kilő valakit. Ha meg lelövik akkor megy a sírás, hogy őt a stream-je alapján találták meg és ez csalás. Nemrég emiatt bannoltak egy srácot aki saját elmondása szerint egy percet nem töltött még twitch-en... Valószínűleg nem ez volt az első és utolsó ilyen eset, mert túlreagált stream-ek nélkül kifulladna az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...