Új fegyverrel jön a PUBG következő frissítése

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 8.
  • Hír
A Bluehole bejelentette a PlayerUnknown's Battlegrounds következő frissítését, ami elmondásuk szerint jövő hétre várható, és a sok javítás mellett egy teljesen új fegyvert is tartalmazni fog.

A PlayerUnknown's Battlegrounds hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy jövő héten érkezik az új patch a túlélőlövöldéhez. A pontos javítási listát ugyan nem tette közzé a Bluehole csapata, de villantottak egy új fegyvert, amely része lesz a frissítésnek. A Mini-14 névre hallgató harceszköz a megszokottakhoz hasonlóan lootként lesz elszórva a pályán. 

 A Mini-14-hez egyébként többféle csatolmány is tartozik majd, úgy mint a fore-grip, vagy éppen a nagyobb tárak. 

Az új eszköz mellett inkább a javításokra fognak rámenni a fejlesztők, így végre bekerülnek az FPS-ranglisták a játékba és a ködös időjárási körülmények is megjelennek majd. Az update a jövő hét elején a tesztszervereken indul, majd két napra rá mindenki számára elérhetővé válik.

98.
hadzsime
#97: Én is ugyanezt mondtam. Az egy dolog, hogy megveszik a játékot, de ha szar lenne nem játszanának vele. Én is vettem már játékot, ami nem tetszett, azóta sem játszom vele.
Ezt a streames baromságot pedig nevetségesnek tartom. Elismerem, hogy a vásárlások egy része az ő hatásukra történt, de ha egy kalap kaki lenne a játék, akkor nem tartaná ott a játékosokat.
97.
delphijos
#83: "De amit eddig láttam az alapján a helyzet, hogy itt a lóvéra mennek"

Azért ezen nem tudom miért kell meglepődni.

Amúgy meg vegigolvastam a kommenteket, elég tanulságos volt. Nem akarom megítélni a játékot, mert sosem játszottam vele, nem érdekel az ilyesmi. DE. Az még oké hogy pár nagyobb név (természetesen nem ingyen) reklám gyanánt népszerűsíti a játékot, és ez bevonz sok embert. De ha tényleg annyira ótvar szemét valami , kizárt hogy csak emiatt milliókat OTT IS TARTSON. Egy csomó játék van ami méltatlanul feledésbe merült, és olyan is, ami meglepő népszerűséget ért el a minosegehez képest. Na és? Van ilyen. Nem kell ide összeesküvés elméleteket gyártani. Hogy a nevenincs Bluehole milliárdos befektetőkkel a háta mögött megvásárolt mindenkit, hogy a fillérekért ( a fejlesztésre persze nem volt lóvé ) kifejlesztett vacak játékukat megvetessék az egész világgal. Ez nem a Rendoőakadémia film......
96.
Normen1976
:) Az a baj nem vagytok hajlandóak páran elfogadni, hogy valakinek egyszerűen más a véleménye. Akár ilyen, akár olyan. Nekem speciel a grafikával az égadta világon semmi bajom nincs, tökéletesen megfelel és elég egy iylen játékhoz. A jármű fizikából is láttam már sokkal rosszabbat, ráadásul a megjelenés óta sokat javult, de nekem spec akkor sem volt vele bajom. 30 Euro volt a játék, mióta megvettem kitermelte nekem a játék árát, kiadta nekem az Imperium Galaktika 2-t (régi nagy klasszikus, imádom), Black Desert online-t 2 példányban, az egyiket Travelers packkal, a Space Engineerst. Mindezt úgy hogy én magasan leszarom a skineket, meg a ládákat, a kezdő skinnel tolom most is, de ha már adta, ingyen volt, eladtam, pénzt=játékokat hozott. De ez csak egy kis oldala, mellette csapatban remek szórakozás, és időnként soloban is jól adja amire szükségem van.. izgalmas, fordulatos, adja az adrenalint. Engem spec. nem érdekelnek az új fegyverek (szinte kivétel nélkül Uzi, M16 amit viszek az indulás óta, többi nem érdekel, leszarom), nem érdekelnek az új skinek, az sem hogy mennyi a láda árfolyama, vagy a rózsaszín bugyi skinje :D. 6 millió vásárlás már megvolt amikor bejöttek a ládák, aki addig vette tuti nem azért vette meg, hogy kereskedjen. Ez a játék jó. Stílusában nincs se jobb, se szebb a piacon. Aláírom akinek nem tetszik, nem tetszik. Nekem spec nem jön be a Battlefield 1, se a CS, se a COD mégsem akarok meggyőzni minden hírnél mindenkit arról hogy márpedig szarok, nem érik meg az árukat stb.. Van akinek ez a tartalom, ez a külcsín, ez a játékmenet, ez amit ad a PUGB elég, ennyi. Ettől még nem hülye, nem idióta és nem elmeháborodott. Szeret játszani ennyi. Én elfogadom, hogy nektek nem jön be, van pár dologgal kapcsolatban oylan elvárásotok a játékkal szemben, ami valsz soha nem fog teljesülni. Nem kell megvenni, hagyni kell a francba :), de kár minden PUGB hírnél ezen kirohanni. A pénzre mennek ?? Mekkora megállapítás :D, a pincér szeretetből hozza ki a kávét ? A kőműves barátságból rakja a falat ? Az okostelefon gyártó, fejlesztő cég virágszirmot vár a telefonért cserébe ? Még jó hogy a pénzre mennek, de sokat keresni akkor lehet, ha betalálunk valamivel, eltaláljuk sok ezer, százezer, millió ember ízlését, szükségletét, adunk egy olyan színvonalat, amire szükségük van. Itt sokan hülyének nézik a többi embert, meglehet nézni a STEAM-en mennyien vesznek meg egy igazán szar játékot, van belőlük 10 000 szám… kár részletezni ezt tovább. Persze 10 millió hülye nem :), legalábbis szerintetek.. mert akkor jogotok van ezt kimondani… biztosan mind a 10 millió player indokát, gondolatát, értelmi képességeit pontosan ismeritek. Hát hajrá :)
95.
PoénFüggő
#94: Naaa...azér állítsál már magadon... nem lehet itt büntetlenűl szídni a dágaságot!!!!
Jaaa. ez is az én accom.
94.
Ooorky
Három haver tolja nap, mint nap ezt a cuccot. Nem azért mert jó. Sőt szerintük is szar.
De eshet 150€-s láda...
Ez egy profin felépített átbaszás, ez van.
92.
Parázs
#91: Azt se tudod mit beszélsz, estére inkább maradj egy bögre tejnél. Szemmel láthatóan megártott a rekesz sör. A lényeget értettem eddig is, a körítésed nem ér egy fabatkát sem.
91.
PoénFüggő
#90: Az azért mindenképpen borítékolható, hogy az alap problémában egyet értünk, ezzel szemben egy fél napja játszotaad a hülyét. Az utóbbi már kevésbé megnyugtató...
90.
Parázs
#89: +100 kommentes hírek azért kicsit feltűnőbbé válnak, mint a két-három hozzászólásos öööö.
Én legalábbis kaja közben mindig ezeket csekkolom leghamarabb.
89.
PoénFüggő
#87: Én azt hittem, hogy a GK csinálja a reklámot ennek az ipari hulladéknak. HÚÚÚÚŰŰŰHaa kijött egy új fegyver a PUBIhoz írjunk egy cikket, de nagy dolog egy fegyver vuuááá :)))
88.
Parázs
#87: Btw igazad van, ilyen hulladékokra nem kéne tapsolni, csak ez senkit nem fog érdekelni. Aki meg aktívan játszik vele, még inkább leszarja a véleményed. Én is van hogy a Nintendo hírek alatt felveszem a megmondó kapitány ruhát, de azért ennyire nem függök rá a témára.
87.
Parázs
#86: Most komolyan azt hiszed, itt valami változni fog? Kit érdekel a GK közösség véleménye?
Nem is tudom, 10-13 éve jelentek meg az első DLC-k? A fejemet fogtam tőle, a mai napig rühellem a kivágott tartalmat. Megveszi mindenki? Meg és ne mond hogy nem. Van értékes és normális tartalom, de ez ritka mint a fehér holló.
Optimalizálatlanul, totál félkészen jön rengeteg játék, mert minél hamarabb teríteni akarják a piacon. Azt is mindenki megveszi. Mert lehet te nem szerzed be az ötvenedik AC-t, de helyetted 1000 ember nevetve megveszi.
Minden szart lenyomnak a torkunkon és végül úgyis elfogadjuk. Engem zavar a stream, mert világnagy baromságnak tartom. De ez mégis kit érdekel? Rohadt sok embert érdekel, nem én fogom megváltani a világot. Főleg nem ezen az oldalon.
Írj ha akarsz, felőlem hónapokig vergődhetsz, attól még semmi változás nem lesz.
86.
PoénFüggő
#85: figyelj Balázs! Nem az a baj, hogy kommentelsz vagy nem. Nem is az, hogy én mennyit írok. A baj az, hogy megjátszod magad, Te is meg a CorelDraws accountcsalós barátod is. A játék sikerét én is elismerem, de ettől még nem lesz arányban az/érték, érted? Fel bírod fogni, hogy mi a baj? Én nem szeretném, ha ebbe az irányba menne el a játékgyártás. Csak az a baj, hogy itt mindenki aki rám sarat dobál, ezt nem érti meg. A gémerek érdeke, közös érdeke, hogy sok ilyen nulljáték ne szülessen, ne legyen belőle rendszer. Képes vagy ezt megérteni, sértődés nélkül?
85.
Parázs
#84: Megszámoljuk, hogy a játék hírei alá mennyit kommenteltünk mi ketten? Lehet rögtön nullába állna a szád. Ahhoz képest mekkora rakás szar, ti generáljátok neki a reklámot az oldalon.
Tipikus H1Z1-es fos játék, egy percet nem foglalkoznék vele. Ettől függetlenül elismerem a sikerét és ennyi. Ti rinyáltok 24/7-ben, sokat ér a főiskolád.
84.
PoénFüggő
#82: ""Nincs kedvem 25 kommentet ide ölni a semmin,""
percenként nyomogatod az F5-öt, hogy reagálni tudjál, de persze ebben az ügyben megjátszod magad...
83.
PoénFüggő
#74: Alapjában véve én a mái napig tartom azt az állításomat, hogy nem annyira szar ez mint leírtad. Nekem a legnagyobb bajom az ár/érték aránya. Ha belátható időn belűl, mondjuk ez az év vége, max 18 eleje, össze tudnának rakni még vagy 8-10 mapot, pluszba jönne kb. 30 darab fegyver, ugyan ennyi féle öltözet, még vagy 10 féle kocsi meg motor, javítanának a fizikán, megoldanák azt, hogy az AFK-k mindig a vízbe essenek, hogy ne lehessen vissza élni azzal ha valakinek kifagy a játék a gyártók rossz optimalizálása miatt akkor szerintem egy erős középszintű játék lehetne. De amit eddig láttam az alapján a helyzet, hogy itt a lóvéra mennek.
82.
Parázs
#78: Nem ugyanaz ember, de igazat adok neked. Nincs kedvem 25 kommentet ide ölni a semmin, majd te máshol megcsinálod.
81.
PoénFüggő
#79: KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
ezt a képet már egyszer linkelted. Az első alkalommal sem volt érdekes, és csak magadat szórakoztatod vele. Az egyik érvedben az volt a támaszod, hogy két reg között volt 20 perc, vagy valami hasonló, most meg arra hivatkozol , hogy a két reg között vannak hónapok. Láthatóan már Te magad sem tudod követni a sok marhaságot amit össze hordasz. Ettől még a kedvenc játékod egy fabatkát sem ér. Ettől még a szavaid nevetségesek. Ettől még előadhatod magad, a jövőben is! smájli: :))))))

U.I.: Engem nem zavar, hogy csináltál magadnak 5 reget amivel itt bohóckodsz kéretlenül. :))))))
79.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#72: https://imgur.com/a/uXfdk
Csak; hogy látható legyen.

"...és gyanítom, hogy a pacsirta meg a Kunhalmi accountot ő csinálta"

A "Kunhalmi Gábor" accountod március 21.én lett regisztrálva a "PoénFüggő" accountod előtt néhány hónappal. Elég érdekes; hogy "Kunhalmi Gábor" már; akkor úgy írt; amikor "te" még be sem regisztráltál; nem gondolod?

Lényegtelen. Tagadhatod; de te is tudod; hogy lejárattad magadat. Én mindenesetre itt leszek és ha valakivel bunkó; lekezelő módon fogsz beszélni tájékoztatni fogom az áldozatodat.
Ez volt az utolsó alkalom, hogy ezzel a felhasználóval hozzászóltam valamihez; ha van annyi eszed; hogy felismerd azt; hogy vége van; akkor a tied is.
Sok szerencsét kívánok a következő felhasználódhoz.
78.
Firsttime
#75: Ugyanaz ember. Másokat nézel ahogy játszik. Ne legyél már fogalomzavaros...
77.
Fakjee
#31: Hogy jön egy GTA V "pálya" és egy Skyrim "pálya" egy multiplayer maphoz?
Elég nevetséges összevetés....
76.
PoénFüggő
#74: Firsttime---->Üdv a látók között. A Te accountodat nem én csináltam?
75.
Parázs
#74: A kettőt teljesen külön témaként kezelem. Megveszed a drága gépet, konzolt és ahelyett hogy azt nyüstölnéd, inkább azon nézed hogyan játszik más. Értelmes időtöltés a köbön.
74.
Firsttime
#69: Akkor focit se nézz. Azt is mások játszák...

Amúgy. Nem tudom mit erőlködtök itt. Lehet tejszínhabot meg epret meg csokimazat tenni a szarra. Attól az még szar marad, nem lesz belőle torta.

Stream. Nem hiszem hogy fizetnek nekik, mármint a bluehole maga, de igenis a játékosok zöme ott ismerkedett meg ezzel a fossal. Semmi más reklámja nincs.

Szumma szummarum. Ez egy vicc. Nagyobb mint a no mans sky. De legalább akkora. Ez ebben a formában Sehol nem ér meg 9-10 ezer forintot. Ocsmány, bugos, optimalizalatlan fos. És kár abban reménykedni, hogy majd ezt jól megpatchelik. Nem fogják tudni. Kb az egészet előről kellene kezdeni. Az meg nem tartalom amúgy, hogy nagy a bejárható terep. És raknak rá házakat meg konténereket loottal. Loottal :Ddd a loot az diablonal meg borderlandsnal kezdődik csak hogy fost is mondjak. Ezek elszórt szirszarok. Nem loot...
Ez egy kabaré. De játszatok csak. Meg védjétek a befektetett 30 eurotokat. Sok ingyenes játék többet ér mint ez a fos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...