Befutott a Thor: Ragnarok legújabb trailere

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Thursday Night Football keretein belül rendezett NFL-mérkőzésen a Marvel TV-reklám formájában mutatta meg újra a Thor: Ragnarokot. A trailer tele van akcióval, de mellette néhány könnyedebb momentumot is tartalmaz.

A Marvel tudja, hogyan lehet a lehető legszélesebb közönséget elérni. Amerikában már megszokott, hogy a legnagyobb tömegeket vonzó NFL-mérkőzések szüneteiben vetítik le a fontosabb mozik vagy játékok bemutatóit, és így volt ez most is, amikor a csütörtök esti futball közvetítése közben, TV-reklám formájában mutatták meg újra a Thor: Ragnarokot. A rengeteg akciójelenet mellett persze helyet kapott a kisfilmben egy lazább jelenet is Thor és Hulk részvételével. Mindenesetre ütősre sikeredett:

A szereposztást illetően biztosan nem lehet okunk a panaszra, hiszen olyan nevek tűnnek fel a moziban, mint Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, vagy éppen Tessa Thompson.

A Thor: Ragnarok november 3-án landol a mozikban, csak győzzük kivárni!

25.
25.
kopic
#22: Szerintem zseniális lett pedig. Végre nem egy tipikus, uncsi szuperhősös film.
24.
24.
Firsttime
#22: Miért? Szerintem nagyon jó film lett.
23.
23.
kopic
#5: Logan ennyit mondok.
22.
22.
Kalácsképű
#19: Engem a Logan kicsit felhuzott, foleg a gyerekek benne.
21.
21.
Kalácsképű
#18: Nagyjabol kepben vagyok, de nem kovetem fuggve, az igaz.
20.
20.
kopic
Hát ezt nem nézzük meg. Már az 1.trailere megfogott ám.
19.
19.
#17: Nincs ezzel gond. A cégnek nem mindig ment ennyire fényesen és mivel nem hittek a megfilmesítés sikereiben, sok karaktert eladtak. Ugye Pókember, F4, X-Men, stb.. Most már persze nem örülnek neki, ahogy a jogokat vásárló cégek sem. A Logan-t is meg kellett vágni, az Avengers-ből rögtön ki kellett írni Pietro-t, míg az X filmekben ott szaladgál. Röviden ennyi, leginkább az F4 kerülhetne vissza a Marvel alá, habár nekem a mostani filmek nagyon gyengék, így egyelőre tök mindegy melyik cég készít belőle hulladék filmet.
18.
18.
Bobby Kotick
#17: De legalább képben vagy amiről kommentelsz, az a lényeg.
17.
17.
Kalácsképű
#16: Na bazz, 10 evente egy marvel sztorit nezek meg es az sem marvel film ? :D
16.
16.
#15: Azt nem a marvel készítette.
15.
15.
Kalácsképű
Egy a lenyeg, a Marvel lepjen ra a jo utra, mielott elernek az olyan sztorikig, mint Planet Hulk, World War Hulk, Infinty Gauntlet, Shadowland.
Az amit az Age of Apocalypse-bol csinaltak, az kb szarazon seggbe a kepregeny sorozat szempontjabol. Pedig annak is volt moralis mondanivaloja es eleg mely sztorija is, persze nem filmen.
14.
14.
PaprikaJancsi
Hát a Fekete Párduccal karöltve már ezek nem lesznek moziban megnézősek....de lehet, hogy alapjáraton se lesz :/ kicsit kezd már unalmas lenni számomra.
DC tetszik most, de valószínűleg ha azt is ennyi ideig huzzák, előbb-utóbb megunós lesz
13.
13.
Yanez
Nagyon jók amiket felhoztatok, de mint Kalácsképű írta (Jesszus, miért választottad ezt a nicket? :D), egyiknél sem a sztori volt mélyebb! Viszont az ilyen "darkos" megvalósítás sem áll jól minden mozinak. Egy Hulkot pl eltudnék így képzelni, sőt, de pl egy Vasembert már nem nagyon. Szóval lehetne ezen a témán is rendesen elmélkedni. :)))
10.
10.
Kalácsképű
#5: Hogy en is hozzak peldat, Sin City.
Az, hogy milliardokat szednek ossze az egypalcas sztorikkal, az nem azt jelenti, hogy a jo sztorikra nem lenne vevo.
Ez annyit jelent csupan, hogy a legminimalisabb erobefektetesbol hozzak ki a maximumot.
5.
5.
Yanez
#4: Nem ezt írtam. Úgy értettem próbálj egy képregényes szuperhősös sztorit a vászonra vinni a nem csak képregény rajongók számára (is). :) A nézőknek itt a látvány kell, az összecsapások és ütős főgonoszok. Ha egy mély történetű filmre fáj a foguk, tuti hogy nem egy Marvel mozi után fognak keresgélni. Nem mondom, hogy nem lehetne, de mint írtam, egy ilyen filmtől nem ez a többség elvárása. Ezen pedig nincs is mit agyalni, elég megnézni az elmúlt évtized eredményét.
4.
4.
Kalácsképű
#3: Ja, hogy kepregenyekben nincs a filmekenel jobb sztori ? Jolvan.
1.
1.
Yanez
Baromira látványos film lesz! Pont amilyennek egy Marvel mozinak lennie kell! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...