Xbox One-ra is ellátogat a SOMA

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Anno 2015-ben nagy dérrel-dúrral robbant be a játékpiacra a Frictional Games horrorjátéka, a SOMA. Egészen egyedi hangulatával nagyon sok rajongóra tett szert, akkor még csak PC-n és PS4-en. Most viszont érkezik Xboxra is.

Nemrég szellőztették meg, hogy a rendhagyó horrorjáték, a SOMA a jelenlegi PC-s és PlayStation 4-es változat mellett Xbox One-ra is ellátogat. A Frictional Games a napokban hivatalosan is megerősítette az eddig csak pletykaszintű felvetéseket, így már biztosra vehető, hogy a Microsoft konzolján is részesei lehetünk a kőkemény rettegésnek, a rideg víz alatti világban.

A 2015-ös tesztünkben rendkívül jól teljesítő játék xboxos megjelenéséhez pontos dátummal még nem tudunk szolgálni, de reménykedünk benne, hogy akár még idén befuthat a port. 

32.
32.
KopyAti
#22: Nálam nem akadt, bár én Pro-n nyomom. Hogy nem ijesztő? Hát kinek mi. Én eléggé befosókázok tőle!
31.
31.
#29: A hétvégén megnézem az Azt 4DX-ben, lehet nekem is meg kéne kérnem a mozit, hogy vegyék halkabbra.
30.
30.
kopic
#25: A törölt felhasznalora reagáltam, hogy fogja be a száját. Mintha nem lenne igazam... De ő automata kommentben itt vannak azért. No komment...
29.
29.
hadzsime
#11: Én az Amnesia-t csak minimum hangerőn mertem végigtolni. A padlónyikorgástól a hideg kirázott. Mindig úgy éreztem mintha mögöttem lenne az a szörny.

Tényleg, jó lenne már egy új Amnesia, a második rész túl rövid volt.
28.
28.
Rézfánfütyülő
Az egyik legjobb suspense/bodyhorror amivel a közelmúltban játszottam, bár nincs boxom, jó látni hogy ők is kapnak végre valami fajja, mély (hahaha, érted?) játékot.
Befosatni nem fog senkit, de nagyon komoly filozófiai éle van, amit meg kell tapasztalni ahhoz, hogy az ember megértse mennyire rémületes maga a játék.
25.
25.
zozo76hun
vajon mi lehetett a kimoderalt uzenet mogott?
24.
24.
kopic
#14: kimoderált üzenet
23.
23.
zozo76hun
#22: Lehet PROn mar sokkal jobban fut.
22.
22.
Blazkowicz
A látványvilág és történet nagyon ott van. Sajnos PS4en az elején valamiért eléggé akadozott ami tönkre vágta egy kicsit az élményt, ezért sokáig félbehagytam a játékot. Nálam első napos vétel volt rögtön, de szerintem ezeket a dolgokat már azóta javították. A játékmenet egy kicsit monoton, néha fel tudja húzni az embert... De egy akció során megéri beszerezni. Az Amnesia és Penumbra után a játékmenet csalódás lesz, de ha beleéled magad a világba ami az egészet körülöleli akkor nem fogsz csalódni a játékban, mindent együttvéve. :)
21.
21.
simonjarrett
A legjobb játék, amivel valaha szerencsém volt játszani, és az egyetlen, amit kétszer egymás után végigvittem (nemsokára jön a SOMA második szülinapja, annak alkalmából harmadszor is végigtolom).
15.
15.
#9: Brutál sztorija van, pedig csak ytn-n neztem
14.
14.
#11: Brutál sztorija van, pedig csak ytn-n neztem
13.
13.
11.
11.
#10: Néha én is lefosom a bokámat, annyira félek. Ezzel nem játszottam, az Amnesia első részén viszont nagyon paráztam.
10.
10.
kopic
#1: +1
Brutál sztorija van, pedig csak ytn-n neztem (nem bírok horrorral játszani )
9.
9.
Gykrizsi
#8: Szerintem ez a normális. Én anno az egyetemen sokat jártam filozófia órára, de esküszöm, az ilyen játékoknak több értelme van sokszor, mert átlátható helyzetet alakít ki, mely könnyen érthető, mégis van mélysége, nem úgy mint valami halál elvont dolognak, amit több órányi magyarázat után sem ért meg az ember.
8.
8.
hadzsime
#7: Én utána fél óráig csak ültem és azon gondolkoztam, hogy mitől vagyok én én. Korábban is foglalkoztatott már az a kérdés, amit a játék feszeget úgyhogy egyszerűen elragadott a történet.
7.
7.
Gykrizsi
Nagyon klassz játék, a mai napig király visszaemlékezni rá, a vége meg irto kemény lett, teljesen beleborzongtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...