A jövő hét végén kipróbálható lesz az Overwatch

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 15.
  • Akció
Link másolása
Már megint ingyenes hétvégét tart a Blizzard: szeptember 22-től három napon át nyúzhatjuk az Overwatchot PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Minden játékmód a rendelkezésünkre áll majd, teljes élményben lesz részünk.

A Blizzard igyekszik minden potenciális vásárlót megkaparintani: ezért is tart ingyenes hétvégét az Overwatchból - megint! Szeptember 22-25. között minden érdeklődő kipróbálhatja a shootert. Sajnos előtöltésre nem lesz mód, hiába hízott már meg nagyon a játék kliense.

A próbaidőszak alatt minden játékmód, pálya és karakter meg lesz nyitva, lényegében a teljes verziót kapod meg. Ha a teszt alatt úgy döntesz, beruházol a játékba, minden elért eredményedet és lootboxodat továbbviheted. A lényeg az, hogy ugyanazt Battle.net-, PSN- és Xbox Live-fiókod használd, amin játszottál.

Az Overwatch jelenleg 30 milliós felhasználói bázissal rendelkezik, szóval egy hatalmas közösségbe csöppenhetsz bele, nem kell attól tartanod, hogy nem találsz játszópajtást.

2.
2.
hadzsime
#1: Először nekem sem tetszett. Tudat alatt egy CoD szerű lövöldére vártam és egy picit csalódtam, amikor egy Team Fortress szerű játékot kaptam, de hamar hozzászoktam és utána teljesen beszippantott.
1.
1.
Dresa
Akkor teszek vele még egy próbát, még a megjelenésnél próbáltam, de valahogy akkor nem fogott meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...