Nem finomkodik a Wolfenstein II új előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Új gameplay trailer érkezett a Wolfenstein II: The New Colossushoz. A játék továbbra sem finomkodik, az előzetes révén abból is kapunk egy kis ízelítőt, hogy mi minden indokolja a korhatár-karikát.

A helyszín ezúttal a hatvanas évek Amerikája, a nácik pedig erősebbek, mint valaha, egy dolog azonban nem változott: a Wolfenstein II ugyanazt a tempót és humort ígéri, mint az elődje. Az imént új gameplay videó érkezett az október 27-én megjelenő játékból:

8.
8.
Prax
Az elsővel nem volt még szerencsém játszani, nem is nagyon néztem, hogy milyen volt. Ez olyan doom és borderlands beütésűnek látszik. A mikrofonfejű sassy black girlről csak planned parenthood felvarró, a másik néger fickónak (akik ugye vadulnak a dagadt nőkért) egy dinnye( vagy kfc bucket) a bal, és egy kosárlabda a másik kezébe, hogy teljes legyen a sztereotípia :D
7.
7.
user101
#6: Isten őriz, hogy olyan legyen, mint a BF! Ez így tökéletes, azt meg inkább hagyjuk...
6.
6.
Beniciodeltoro
Nyilván ez a játék sajátossága hogy szétfröccsennek benne a palik, de ha kicsit komolyabbra vennék, és életszerűbb lenne ,akkor ez egy bitang jó játék lenne, felvenné a versenyt simán a BF-el, ami a hangulatát illeti.
5.
5.
Hunszi
#4: Ne lepődj meg, ez a szokás manapság, minden hétre jut valami, hogy biztosan ne felejtsd el, mit kell megvenned. Ezek a jól megvágott trailerek meg csak egyre növelik és növelik a hypeot.
4.
4.
Chrysh
Nagyon gyér már az a lista, amin az szerepelne, hogy mit nem trélereztek szét a játékból.
3.
3.
Machiavelli
#1: +1 Iszonyatosan várom már. Az első az mocsok jó volt a DLCvel együtt. Lehet, hogy ebből is írok majd egy beszámolót, ha kikötőt.
2.
2.
Beniciodeltoro
Rábasztatok ha ezt meglátja Vitya, Wolfstein az önkényuralmi jelkép ügyet kimaxolta, Heineken után ennek is reszelnek :)
1.
1.
Yanez
Bakker! :D Egyet biztosan állíthatok: ez a játék lesz az év (fps) shootere!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...