Linda Hamilton is visszatér az új Terminátorban

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 20.
  • Cooltúra
Link másolása
James Cameron tényleg véresen komolyan gondolja, hogy új életet lehel a Terminator-sorozatba, így nemcsak visszaszerezte a jogokat, de már a munkát is megkezdte. Nemrég rendezőt talált, most pedig kiderült, Linda Hamilton is visszatér.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Terminator 2: Judgment Day 3D-s premierje után az új Terminator-film nemrég kijelölt rendezője, Tim Miller és James Cameron is megerősítette, hogy már javában elkezdték a munkát, így már egy írói szobát is összehoztak, ahol David Goyer, Charles Eglee és a The Sarah Connor Chronicles-sorozat alkotója, Josh Friedman dolgozik majd együtt. 

Cameron emellett azt is megerősítette, hogy Az ítélet napja után játszódik majd a történet, ami közvetlen folytatása lesz a cselekménynek. Továbbá az is kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger mellett a széria másik ikonikus alakja, a Sarah Connort alakító Linda Hamilton is visszatér. Róla úgy nyilatkozott Cameron, hogy akkoriban nemcsak a női nem, de az akkori akcióhősöknek is sokat jelentett, a most készülő új részben pedig minden eddiginél felkészültebb harcosként tér majd vissza. Mint mondta, Hollywoodban jó pár 50-es, 60-as éveiben járó fickó alakított mostanában olyasvalakit, aki rosszfiúkra vadászik, de hasonló korú női hősre még nem volt példa.

Miller és Cameron emellett azt is elárulták, hogy most is komolyan játszani fognak az idővel, így már most komoly erőkkel keresik azt a 18 éves korú nőt, aki majd az egész történet központi alakja lesz. Ezúttal is lesznek jelen- és jövőbéli karakterek, akiket többek között Hamilton és Schwarzenegger karakterei fognak terelgetni.

18.
18.
Formula1fanatic
A legjobb az lenne, ha hagynák a fenébe a T filmeket, és inkább egy jövőben játszódó nagy költségvetésű sorozatot készítenének, amit az HBO kapna meg mondjuk :D Ha a magyar író könyvei alapján készülne, pokolian nagy siker lehetne
17.
17.
Formula1fanatic
#14: Ne haragudj,de az nem ér fel egy T2 színvonalához és hangulatához. Már arra sem emlékszem pontosan, hogy mi volt benne, a színészek arcára se nagyon emlékszem. Ennyire volt érdekes a rogue one. Nekem egy T1-hez hasonló film jobban bejönne most már, persze tudom erre kb nulla esély van.
16.
16.
Formula1fanatic
#6: OMG dehogy is. Csak az állná meg a helyét. Nem olyan rég vettem elő az első két részt, a hangulat a csillagos ötös, akkoriban még tudtak jó filmeket csinálni ebben a műfajban.
15.
15.
user101
#14: Ne túlozz... :) A legtöbb amit kaphat, egy erős 'ok', de semmi több! :)

Terminátor: Az első fantasztikus élmény volt a maga korában, bár a vége egy kicsit erőltetett, de a második mindent visz. Annyira gyűlöltem a T-1000-est benne és jó volt Arni-nak szurkolni. :) Ha pedig a harmadik rész tememtős jelenete a másodikban lett volna akkor a világ legjobb filmje lenne ... :)))
14.
14.
Őrnagy
#13: Szerintem erre ellenpélda a Zsivány 1es
13.
13.
#7: Az első rész inkább egy thriller volt horrorral keverve, de annak marjha jó volt. A második meg szrintem minden idők legjobb akciófilmje.

De a mai világban már nem lehet valamit úgy eladni, hogy egy célcsoportnak szól, de annak jól meg van csinálva. Most már mindenkinek tetszenie kell.

Na ezért nincs az óta sem ilyen jó film, vagy folytatás. Ha akár 10 forinttal többre lehet számítani, ha megnyomorítják a filmet, akkor úgy csinálják és kész.
12.
12.
dante92
Ezek az infók nagyon bíztatóak :)
Miért ne állná meg a helyét? Tessék moziba menni és nézd meg a 3D-s Ítélet Napját! :)
(Egy jó játék is jöhetne már! A Redeption király volt)
11.
11.
Gykrizsi
#6: A második rész szerintem még simán életképes. Én mondhatni fiatal vagyok, 22 éves, vagyis bőven nem az én korosztályom, de mégis nagyon jó filmnek tartom. Megvan a hangulat, az akció és a CGI is bőven vállalható még, a színészek nagyon jók benne.
Viszont az első rész már szerintem sem igazán álja meg a helyét manapság. Én az pár éve láttam először, egyszer élveztem, de nem igazán ülnék le elé még egyszer. Bár kis modernizálással lehet, hogy eladható lenne. Bár az is tény, hogy annak a filmnek ez fontos pontja volt a apokaliptikus jövőtől való félelem. Ma már ez az egész olyan szinten végig lett járva, hogy ez az egész szerintem kiveszett belőle.
10.
10.
Norbiii
9.
9.
Norbiii
Egyre jobban kezd érdekelni. Schwarzenegger benne van, ő alap, most a nő is visszatér, és régi részek rendezője, James Cameron. Jó kis időutazós Terminátor lesz remélem.
8.
8.
Yanez
#6: Dehogynem! Amiről te beszélsz, az a rendezés. A hangulattal nem lenne baj, ha olyan lenne, sőt, pont az adja meg a különlegességét.
7.
7.
Hab
Én egy paráztatós, kőkemény Terminator filmet látnék szívesen, ami inkább az első részre hajazna.Jó lenne ha ez a rész felnőtteknek készülne.
6.
6.
Perseus84
#2: Az elso ket resz hangulata ma mar nem allna meg a helyet sajnos. Akkor meg meno volt. Mai vilagban ez mar keves lenne.
4.
4.
kopic
Lewis hamiltont olvastan...
3.
3.
Onion
Genisys izzadságszagú hulladék film volt. Nem fogom megnézni.
2.
2.
Yanez
Egyre jobban kezdek bizakodni. Ha vissza tudnák hozni az első két terminator film hangulatát/ stílusát, akkor azt mondhatnám, végre láttam az igazi folytatást, most már meglehet halni. Persze kb úgy 100 év múlva a premier után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...