Project X - Battle Royale négyszáz játékossal

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A brit Automaton új lövöldéje alapértelmezetten MMO-élményt ígér, azonban lesz benne olyan játékmód is, amely a Battle Royale-zsánert erősíti. Azzal a különbséggel, hogy itt négyszázan esnek egymásnak.

A PlayerUnknown's Battlegrounds azzal tűnt ki a Battle Royale-játékok közül, hogy 100 főt eresztett egymásnak egy 8x8 kilométeres pályán. A brit Automaton csapata azonban ráígér erre.

Az egyelőre Project X címmel futó lövöldéjük alapértelmezetten MMO-szerű élményt ígér, egyszerre 1000 játékos kószálhat egy 12x12 kilométeres térképen. A világ rombolható, vadállatok népesítik be, az időjárás dinamikusan változik, a karakterünk pedig fejleszthető természetesen, és sztorit is kapunk. A fejlesztők azonban Battle Royale-módot is ígérnek, itt 400 játékos eshet egymásnak.


Mindezt az Improbable által szállított SpatialOS közreműködésével érik el, amely egy felhőalapú technológia: a srácok egy sor számítási feladatot delegálnak a szervereknek, így lényegesen gazdagabb élményben lehet részük a játékosoknak, mintha pusztán a saját hardverüket használnák. Ilyesmire készül egyébként a Microsoft is a Crackdown 3 esetében, ott a pályák rombolhatóságát biztosítja a redmondiak szerverparkja.

Hogy mindez mennyire működik a gyakorlatban, az jövőre derül ki: az első játszható verzió tavasszal érkezik a Project X-ből.

5.
5.
user101
Ugyan már, ahogy eddig mindenki 'hero-shootert' akart gyártani, most minden hülye 'battle-royale' fog csinálni / bejelenteni ... Lesz egy csomó szar, bukott program, a pubg-t is elfelejtjük, mert majd jön a következő őrület...
3.
3.
crytek
#1: Arra biztos nem ugyanis a Far Cry széria világ életében a single playerről szólt...
1.
1.
Matt8888
Ez most ilyen válasz volna az új Far Cry-ra vajon. (?) :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...