Új képeken és videón a felújított Secret of Mana

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix jóvoltából jövő év elején újra átélhetjük az 1993-as Secret of Mana kalandjait egy remake formájában. A jövőre esedékes 25. születésnapra szánt játékhoz most vadonatúj látnivalók érkeztek.

Arról már nálunk is olvashattatok, hogy érkezik a Secret of Mana-remake a jövő év elején. A Square Enix ezzel a játék huszonötödik születésnapját szeretné méltóképpen megünnepelni. 

A fejlesztők most új képekkel és artworkökkel örvendeztetik meg a klasszikus szerepjáték rajongóit. A képeken számos karaktert láthatunk, köztük jól ismert gonosztevőket is, akik csakugyan tiszteletüket teszik a felújított változatban. 

 

A Tokyo Game Show alkalmából új gameplay felvétel is érkezett a címről, amely elsősorban a többjátékos élményekre koncentrál. A három fős multiplayerben három karakter - Randi, Primm, Popoi - közül választhatunk egyet. Ez a játékmód lehetőséget ad arra, hogy két barátunkkal karöltve fussunk neki az ellenfelek hadának.

Azt talán már mondani sem kell, hogy a remake a mai elvárásoknak megfelelő minőségben és látvánnyal érkezik 2018. február 15-én PC-re, PS Vitára és PlayStation 4-re.

5.
5.
Tidus
#4: Az más kérdés,hogy egyenes ágban van-e a minőséggel...
4.
4.
delphijos
#1: Most komolyan, ehhez tényleg lista kell ?Szerintem teljesen nyilvánvaló ( ha csak itt a “heti megjelenéseket” nézed már akkor is ) hogy mindig is PC-re jelent meg a legtöbb játék.
3.
3.
user101
2: Nem látod, de nem őszinte a mosolyom a tábla mögött.. :DDD
2.
2.
#1: *az örök ps fanboy rögtön gyárt öt új accot magának, miattad bevérzett a szeme.
1.
1.
user101
Kíváncsi lennék egy összehasonlító listára, hogy mennyi olyan játék jelenik meg ami vagy PC-PS vagy PC-X1 exkluzív és mennyi ténylegesen exkluzív. Csak mert egyre inkább azt kezdem érezni, hogy PC-re jön a legtöbb játék és kvázi egyre inkább ez válik a legoptimálisabb platformmá... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...