Total War: Warhammer II - beleshetünk a kampányba

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Napokon belül megjelenik a Total War: Warhammer II, ennek örömére pedig az egyjátékos kampány első tizenkilenc percét követhetjük végig a most következő videóban. Hamar egy kőkemény csata részesei lehetünk.

Már csak pár nap választja el a PC-seket, hogy kezeik közé vehessék a nagy sikerű stratégiai játék, a Total War: Warhammer folytatását. Mi már összefoglaltuk korábban, mit is tartogat az új rész, és hogy miért érdemli meg a számozást jelen felvonás. Az már most biztos, hogy a külföldi sajtó nagyon jól fogadta a játékot, ezért is reménykedhetünk a remek játékélményben. 

A reményeink tovább erősödhetnek a következő videót látván, hiszen az IGN lepörgette az egyjátékos kampány első tizenkilenc percét, amely alapján mondhatjuk, tartalmas szórakozásban lehet részünk:

A videó mellé összegyűjtöttük a nemzetközi sajtó értékeléseit a programmal kapcsolatban. Annyi biztos, hogy nem fogadták rosszul:

  • PCGamer: 92/100
  • Eurogamer: ajánlott
  • Trusted Reviews: 8/10
  • IGN: 9.1/10
  • PCWorld: 3.5/5


A játék szeptember 28-án érkezik, kizárólag PC-re.

6.
6.
sasncore
#4: És jobban fut DX 12 alatt 1060-on, folyamatosabb a kép. Kár hogy így se optimalizáltak nagyon.
5.
5.
Numero Koron
#3: Meg a Shogun 2 fall of the samurai egy különálló DLC volt és tudták hogy nem fog több kiegjönni hozzá. De itt ha ezt kiadják mint különálló kiegészítő és utána csak olyan DLC jönnek amik ezzel kompatibilisek akkor megint mindenki itt pánikolna és mutogatna.
4.
4.
Numero Koron
#3: Hát elég nagy DLC az biztos! Ugyan annyi város mint az első részben plusz hozzáadtak teljesen új mechanikát. És ezekhez új népeket hozzáadni könnyebb mert ők is ezt a mechanikát fogják használni és majd jön egy mod ami összeköti a két játékot szóval megkapod a legnagyobb mappot valaha. És nem ilyen csak ilyen hülye skineket adnak ki hanem tényleg foglalkoznak a játékkal és hallgatnak a communityra is. Szerintem jobb hogy így csinálták mert nagyobb mint pl.: Shogun 2 Fall of the samurai. Várom szeretettel a további kiegészítőket.
3.
3.
BrockSamson
#2: Pedig a Warhammer Fantasynak messzebbre nyulik vissza a tortenete, mint ahogy a felsorolt cegeket megalapitottak.
En magam nem vagyok egy kifejezett WH fan, de ha mar ugy dontottek, hogy a Total War szeria ilyen iranyba fordult, akkor a Warhammer nem volt egy rossz valasztas.

Ettol fuggetlenul egy forintot nem adnek ezert, mert egyertelmuen csak egy nagy DLC, igen unszimpatikus huzas volt kulon jatekkent kiadni. Majd talan egyben megveszem, ha akcios lesz egy ev mulva.
2.
2.
user101
No offence, de valahogy az egész warhammer univerzum nem tudott megfogni, mindig is ilyen másod, harmad-vonalbeli, nem érdekel kategória volt. Nem tudom megmagyarázni, meglátom a címet és elfog egy ilyen szánakozó, lesajnáló érzés. Nézem a videókat, kipróbálom a játékot, de pillanatok alatt elfog a menekülési kényszer.

Olyan ez, mint amikor meglátom, hogy Bethesda vagy Bioware csinál valamit akkor összefolyik a nyál a számban ( aztán van, hogy jó nagy köpés lesz a vége :), de a warhammer-re egy bolhás kivert kutya jut leginkább az eszembe...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...