Újabb 30 perc a Wolfenstein II-ből

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
Habár bő egy hónap van hátra a megjelenésig, a Bethesda meghívta magához a nemzetközi sajtót, és egy utolsó alkalommal megmutatta neki a Wolfenstein II: The New Colossust. Ennek köszönhetjük a most következő gameplay videót is.

A Wolfenstein II története szerint a nácik megnyerték a második világháborút, meghódították Amerikát és a hatvanas évekre bebetonozták a hatalmukat az országban. Hősünk, B.J. Blazkowicz ezúttal azért veti ki magát New Orleans romos épületei közé, hogy megkeresse azt a néhány ellenállót, akik egy elhagyatott bankban barikádozták el magukat. Nyilván izzasztó kirándulás vár rá:

A Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, 2018-ban azonban Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.

29.
29.
RangerFox
Elég szép. Most játszok az első részével, az az elavult grafikája miatt nem annyira tetszik, de maga a sztori elég klassz. Ezt szerintem egy leárazás alkalmával behúzom.
20.
20.
delphijos
Ha nagyon szigorúan vesszük , akkor persze, tényleg “tucatlövölde” főleg ha az ember régóta játszik. Másrészt szerintem ettől a teljesen hagyományos fps stílusról miért kéne mást várni? Ha meg nagyon megkavarják, ( teszem azt RPG elemekkel, ügyességi részekkel) akkor meg az fps rajongók panaszkodhatnak. Szerintem ez a stílus jó így ahogy van. A megvalósítás, és a történet legyen jó, az alapok meg már úgyis “kőbe vannak vésve” , igazából akit érdekel a játék, az nem is vár mást.
15.
15.
Dante946
#5: Részedről akkor mi az ami nem "unalmas lövölde","tucatgém" ?
Kíváncsi vagyok a véleményedre, ha a Wolfenstein- szerinted csak ennyit ér akkor mi az ami többet ?
14.
14.
overdosed90
#13: Ez a rész már az idTech 6ot használja. Lásd. DOOM :)
13.
13.
Neo1989
Nem tom mennyit változtatlak a motoron, de minden sokkal jobban néz ki mint az Order-ben.
12.
12.
pécégémer
Nem tudom, hogy melyik játékban lesz több tartalom, ami megér 15-20 ezret. Need for speed, south park vagy a wolfenstein. Wolfenstein örök kedvenc fps kategóriában beleértve a return to castle wolfensteint nekem az még mindig az etalon, előző 1,5 fejezet is igen jól sikerült. Need for speeddel a Carbonig tudott odaszögezni, hátha hozza a várt színvonalat a gyenge folytatások után. South Park stick of truth volt az a játék, amit szinte egyben játszottam végig annyira megfogott köszönhetően a sorozat iránti rajongásomnak is. Dilemma
8.
8.
hadzsime
#6: Régi jó öreg Wolfenstein 3D.
https://youtu.be/ngWEZdy3rlc?t=14s
6.
6.
RipHunter
Hát nem hiszem hogy tucatgém lenne mivel a Wolfenstein teremtette meg az fős műfajt.
4.
4.
Darksiders84
Én se nézek már erről hogy megmaradjon az igen magas
hangulati varázsa amit egész biztos nyújtani fog nagyszerű fps élmény hamarosan.
3.
3.
Yanez
#1: Nemsokára hosszabb lesz egy gameplay videó, mint maga a játék.
2.
2.
hadzsime
#1: Manapság ez a trend sajnos. Már film trailereket sem nézek, mert mire megnézem a filmet már úgy érzem, hogy mindent láttam.
1.
1.
Kalácsképű
A 7-8 oras jatekukbol mar bemutattak kb masfel oranyit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...