Végre játszható formába került a The Guild 3

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A GolemLabs és a THQ Nordic középkori szimulációját 2016 végére vártuk, azonban csaknem egy évbe telt, mire elstartolt a korai hozzáférésű változat. A lényeg nem változott: ezúttal is egy családot kell vezetnünk évszázadokon keresztül.

Hasonlóan a sorozat korábbi darabjaihoz, ezúttal is egy családot kell irányítunk a hatalmas középkori világban. Csak rajtunk múlik, hogy dinasztiánkat felvirágoztatjuk vagy eltűnünk a süllyesztőben. Minden eszköz adott ehhez: ármány és intrika, titkos társaságokhoz való csatlakozás, de más játékosokkal is szövetségbe léphetünk.

Számos sztorialapú küldetés vár ránk 12 egyedi térképen keresztül, ahol a napszakok, de még az évszakok is váltakozni fognak.

A fejlesztők körülbelül fél évig gondolkoznak az Early Access-státuszban, és csak utána érkezik a teljes változat. A tartalom többsége már most is rendelkezésünkre áll, de a GolemLabs srácai számítanak a mi visszajelzéseinkre is.

Annyi biztos, hogy idén még három új frissítés érkezik: október 26-án új nyerési feltételekre, kereskedelmi célokra és a felhasználói felület átdolgozására számíthatunk. November 23-án jön a többjátékos mód, amiben 16 játékos játszhat egyszerre, módosul az M.I., és két új térképet is kapunk. Végül, december 3-án jön a legnagyobb update, amivel az épületek lerombolhatóvá vagy megvásárolhatóvá válnak, finomítanak az egyensúlyon, emellett újabb két térképnek is örülhetünk, illetve a multin is javítanak majd.

A The Guild 3 korai hozzáférésű változatára már lecsaphatunk a Steamen 30 euró fejében.

1.
1.
Diopapa
Hát, a steames értékelések alapján nem úgy tűnik, hogy a tartalom nagy része benne van.... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...