FIFA 18 - ennyivel lesz csonkább Switch-en

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
A mai napon jelent meg a FIFA idei epizódja, de nem minden konzolon kapjuk ugyanazt a pénzünkért. A Nintendo masináján például számolnunk kell hiányzó tartalmakkal, így Alex Hunter bőrébe sem bújhatunk bele a hibridkonzolon.

Világszerte nagy nap a mai a futballrajongók számára, ugyanis végre felkerült a boltok polcaira a FIFA 18. Azt már többször megírtuk, hogy a létező összes platformon tiszteletét teszi a játék idei felvonása, így történetében először a Switch-en is. A Nintendo-rajongóknak azonban üröm az örömben, hogy nem minden tartalom és funkció került bele a Switch-változatba.

A bejelentés a Frostbite motor hiányával kezdődött, de Alex Hunter sztorija is kimarad ezen a masinán. Némi gyógyír lehet a hibridkonzol-párti játékosoknak, hogy az Ultimate Team tiszteletét teszi a Nintendo gépén is, így talán a legnépszerűbb játékmód feledtetni tudja a történet teljes hiányát. A hangulat sem lesz teljes mértékben olyan, mint a többi platformon, ugyanis a gólörömök és a közönség szerepe is szegényesebb lesz Switch-en. Kikerültek továbbá a Squad Battles és Weekend League játékmódok is a jelen portból, de ami még fájdalmasabb, hogy a karrierünk is csonkított formában lesz csak elérhető, az átigazolási tárgyalások és a taktikai lehetőségek is leszűkültek az említett játékmódban. Mindezek ellenére még mindig örömteli, hogy az EA nyitott a Nintendo felé, és akár utazásra is magunkkal vihetjük a virtuális labdarúgóinkat.

Mindeközben felkerült az internetre a program utolsó kedvcsinálója és bizony, bitang jóra sikeredett. A kisfilm egy Ronaldo-mozdulatból indul ki, amely aztán az egész világon végigsöpör a közösségi média segítségével. Érdemes megnézni a vásárlás előtt:


24.
24.
Beniciodeltoro
#23: Még a Divízióban is volt 6 féle karakter/rassz választási lehetőség, pedig ott önkényesen nyomhattak volna egy feka főszereplőt ha akarnak.
De egy focis játékban ahol már alap szinten működik a karakter generálás direkt kihagyni a választás lehetőségét egyenesen vérlázító.
A sztori mód választható karakterrel teli találat lett volna, de a politikának nem tudnak nemet mondani, ez van kiadva sajnos, és kezdenek nagyon átesni a ló túloldalára, mert aki eddig nem "migránsozott" az pont az ilyenek miatt fog.
20.
20.
Yanez
#18: Ott van pl Rambo the Video Game. Egy hasonló minőségű játéknál mennyit dobna az élményen, ha magadat irányíthatnád?

Ellenpéldának meg mondjuk ott a Limbo. Ha egy kínai macskát irányítanál benne, akkoris jó játék lenne.

Remélem ez a nyers példa átadta a mondandóm lényegét!
18.
18.
kopic
#15: "Különben akkor sem élnéd bele magad, ha magadat irányítanád"

Ülj le, 1-es...
16.
16.
Beniciodeltoro
#15: Te direkt nem akarod felfogni mi a problémánk ?
13.
13.
Yanez
Akkor sem értem miért számít ennyire egy videojátékban kit irányítasz. Hiszen a lényeg a játékmeneten van, mert ugye ha azt elbaltázzák, akkor tényleg a szart sem fog érdekelni akkor sem, ha millióféle varációkkal csinálhatsz karaktert. Ellenkező esetben viszont nem gáz ki a főszereplő, ha tetszik a játék. Legalábbis ilyesmi miatt kihagyni egy játékot...
12.
12.
zozo76hun
vajon ha mar ennyire kihereltek a switch verziot, az arban is tukrozodni fog??? :)
11.
11.
Beniciodeltoro
Pár szó a játékról....elkezdődött ugye a reál - Atletico meccsel a szoftver, majdnem meghaltam mire véget ért, ilyen ólomkatonákat irányítani, semmi dinamika nem volt a játékban, mondom ennek sose lesz vége, majdnem össze törtem.
Fastre állítva már kicsit pörgősebb, de sokat kell még tanulni hogy megközelítse a PES-t.
10.
10.
Beniciodeltoro
#7: A probléma az hogy nem választhatsz kedvedre, hanem megmondják kivel/mivel azonosulj, bújj Hunter bőrébe, ha nem tetszik akkor így jártál.
Szerencsétlen Merkel asszony is hogy kűzd hogy elfeledtesse a múltat, erre Erdogán lefasiztázza :))
7.
7.
Yanez
#5, 6:
Tehát akkor gyakorlatilag az a problémátok, hogy szinesbőrű a főszereplő?
2.
2.
PaprikaJancsi
Hát meg kell hagyni, rohadtul megcsonkították. :/
1.
1.
Norbiii
Én nagyon szerettem az Alex Hunteres sztorit, így ha lenne is Switchem, tuti nem arra szerezném be.

Fifa 18-hoz. Fifát akartam, de most (elsőnek) a Pes 18-at szereztem be, pedig inkább fifás vagyok, de valahogy nekem a pes jobban visszaadja az igazi fociélményt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...