Sorozat készül a Rendes fickókból

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Shane Black rendezte, Russell Crowe és Ryan Gosling főszereplésével készült Rendes fickók is kisképernyőre költözik. Joel Silver producer elképzelése szerint kisebb csavarral történik majd meg mindez.

A Variety beszámolója szerint Joel Silver a 2016-ban bemutatott Rendes fickókban komoly potenciált lát, így a Fox közreműködésével tévésorozatot terveznek készíteni belőle. A Shane Black rendezte komédiában Russell Crowe és Ryan Gosling alkotta párost azonban a sorozatban nőkkel helyettesítenék. A stúdió állítólag már fel is kérte a Silver Pictures Televisont, hogy dobják össze a forgatókönyvet.

A munkálatokból vastagon kiveszi a részét a Silver elnöke, Rodney Ferrell, illetve a film egyik producere és írója, Michael Diliberti. Számukra egyébként nem ismeretlen terep a tévé, hiszen korábbán a 30 Minutes or Less munkálataiban is részt vettek.

A Fox láthatóan komoly ötlethiányban szenved, hiszen jelenleg is fut náluk a Halálos fegyver sorozatváltozata, Clayne Crawford és Damon Wayans párosával, nemrég pedig azt is megerősítették, hogy a James Cameron rendezte Két tűz közöttből is sorozatot akarnak csinálni.

13.
13.
Stack
A Lethal Weapon nekem bejön :-)
Hozza a régi hangulatot és minden részen lehet hangosan röhögni.

AZ hogy ebből miért kell egy ennyire átdolgozott verziót csinálni viszont nem látom értelmét :-S
12.
12.
Chrysh
#8: Én éreztem magam kellemtelenül, hogy nem tudtam röhögni egy buddy movien, miközben a Halálos fegyverért a mai napig odavagyok, iszonyat unalom volt ez a film.

Ez a filmből sorozatcsinálás, meg miért is jó???
11.
11.
Gykrizsi
#6: Dettó, remélem jön folytatás, sok lehetőség van még benne
10.
10.
kopic
#8: +1
Bűn unalmas volt.
8.
8.
Scat
Végtelenül untam a filmet. Egy kezemen megtudom számolni, hány vetítésen éreztem azt, hogy ott kellene hagynom a termet, ezek közül a Rendes fickók volt az egyik.

Jellemző, hogy az egyetlen, számomra is mókás pillanatot, A nagy Lebowski-ból vették kölcsön.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Nekem is nagyon tetszett, mindenképp egy átlagon felüli alkotás volt.
6.
6.
kastorhun
Az utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka volt, szomorú hogy az ilyesfajta humorra ma már nem vevők az emberek.
5.
5.
Juha
#4: A következő lépés lehet a történelem lesz: Julius Caesarina, Christiana Colombus, vagy (az egyenlőség nevében) Kleopátrix, Mark Thatcher.
Már alig várom az új Gladiátorinát, vagy a 300 femin változatát (otthon kötik a gatyát 300 percen keresztül, a gyerekek vagy a kiképzésen, vagy a Taigetosz alján,néha bejön vki, hogy ez túl bő, így nem tud hitelesen ordítani).
De várom már a fekete Julia Neumannt is ezerrel...
4.
4.
hadzsime
Rendes fickók, nőkkel?! Azigen. Mi lesz a sori címe, Rendes Cickók? Wonder Man-t nem akarnak csinálni? Szerintem egy meleg férfi Tomb Raider is jöhetne. Larry Croft a transszexuális kincskereső.
Mi baja van ezeknek? Miért kell minden második szereplő nemét, bőrszínét és nemi hovatartozását változtatni? Miért kell fos remakeket tolniuk? Miért nem tudnak egy könyvet vagy egy képregényt megfilmesíteni inkább?
3.
3.
Juha
A Fox cseszte el a Firefly-t is, nem? Hát akkor csináljanak inkább sorozatot a Kis Vuk-ból...
2.
2.
Nekem bejött a film, volt benne 1-2 okos húzás de az anyagiaknál befingott.
Ezt kívánom a Fox-nak is, meg a többinek is az eddigi remekekért mint a Minority Report vagy a cikkben is említett Lethal Weapon.

Mondjuk én a Ben-Hur remake után már ezen ügyekben nem szólok, annál aljasabb húzás már elvégre nem jöhet, mint amikor egy Oscar klasszikust fingatnak meg.
1.
1.
Anonymus11234
Hurrá, jöjjenek csak a filmből készült sorozatok, elvégre is csak a 90%-uk bukás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...