Assassin's Creed: Origins - itt az új előzetes

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb mint egy hónap múlva érkezik a Ubisoft talán legnevesebb sorozatta, az Assassin's Creed aktuális epizódja. Rengeteg felvételt láthattunk már a játékról, most viszont egy minden eddiginél érdekesebb trailer érkezett.

Az Assassin's Creed: Origins legújabb trailerében nem találkozhatunk gameplay- vagy akciójelenetekkel, mégis érdekes és elgondolkodtató. Az alábbi videóban a mindent elsöprő egyiptomi homokon van a hangsúly, amely ha megindul, nincs, aki megállítsa. Sok minden nem derül ki a történetről, talán egy kérdésre kaphatjuk meg a választ: egyedül Bayek tud ellenállni a könyörtelen homokfelhőnek. Hogy ez pontosan mit akar jelenteni és mekkora jelentősége lesz a kampány során, azt egyelőre nem tudni, de az sem kizárt, hogy napokon belül többet megtudhatunk. 

Az Assassin's Creed: Origins október 27-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

11.
11.
hadzsime
#9: Itt lehet képet linkelni nem?

037.png
10.
10.
Zoli0507
#9: XD. Pontosan, valahogy ìgy. :,D
9.
9.
ollie92
#5: https://www.google.sk/search?q=two+states+of+every+programmer&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlQEJkxiyPATeR-4aiQELEKjU2AQaAggBDAsQsIynCBpiCmAIAxIopAyiDOkXxg2HF-gX2hfDHo0FrgyWNMg-pz2CJKww1TyoPYEksjCWNxowIA_1y8vonJItHvTumqvNa_12xZMiqmtkm-m4B_1xn_1dbAt_17T8SRAzOc7pDbsDcIX1KIAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgRSAkTGDA&sa=X&ved=0ahUKEwj3yJ3_w8zWAhWJKJoKHfhoCGsQwg4IICgA&biw=360&bih=560#imgrc=o_Gt-1v8facpUM:
8.
8.
#7: Mert a sivatagban a homokivhar olyan természetes, mint ahogy reggelente elmész szarni.

Nincs sivatag homokvihar nélkül.
7.
7.
ollie92
Miért van mimdenkinek kurva homokvihar fétise ? BF1-ben is az ottomán pályákon elviselhetetlenek...
5.
5.
Zoli0507
#4: Szerintem a trailer nem semmitmondò. Pont hogy van mondanivalòja. Ami a problèma hogy az UBI-nàl pont a trailer mond többet mint maga a jàtèk story-a. Piszkosul èrtenek a trailer kèszìtèshez, csak az a baj.... nem igazàn van olyan jàték tőlük ami akàr egy trailer szintjèt is hozznà.

Nem akaraom az ördögöt a falra festeji de ezzel sme lesz màskènt
4.
4.
Ecneb
#3: Velem lesz a baj, de nem tetszett ez a semmitmondó trailer. Biztos jó játék lesz, mondjuk kezd tucatjáték lenni szerintem, de ami a legjobban zavar, hogy a gameplay véletlenül sem így néz ki :(
3.
3.
Duken
Uh, kirázott a hideg töle.
2.
2.
hadzsime
Ezek az újabb AC trailerek nem adják annyira, mint a régiek.
http://bit.ly/2xLTbKx
1.
1.
Kalácsképű
Olyan, mintha egy Prince of Persia trailert neznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...