Lehúzza a rolót a Hawken PC-s változata

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Tegnap óta nem vásárolhatunk friss tartalmakat a játékhoz, a jövő év elején pedig a szervereket is lelövik a fejlesztők. A bejelentés kifejezetten a PC-s változatra vonatkozik, úgy tűnik, konzolokon biztonságban van a játék.

A játék Facebook-oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy elengedik a Hawken PC-s változatát. A free-to-play mechás lövöldéhez tegnap óta semmilyen tartalmat nem vásárolhatunk, 2018. január 2-án pedig le is lövik a játék szervereit, valamint a Steam kínálatából is eltűnik a program. A készítők szerint rengeteget számítottak a játékosok visszajelzései az elmúlt években, a tapasztalataikat pedig mindenképp kamatoztatni fogják a soron következő fejlesztéseiknél.

A Hawken még 2011-ben mutatkozott be egy látványos trailerrel, akkortájt több kiadó is bejelentkezett a címért. Végül a Meteor Entertainment nyerte meg magának a játékot, a cég azonban 2014-ben lehúzta a rolót, a Hawken pedig a Reloaded Studiosnál kötött ki 2015-ben. A PC-s játék azóta sem kapott komolyabb frissítést, a fejlesztők idén jelentették be, hogy már készül a "relaunch" patch, amely fényes jövőt ígér a Hawkennek. Habár az update nem sokkal később tesztelhetővé vált, hivatalosan sosem jelent meg.

Tavaly júliusban egyébként PS4-re és Xbox One-ra is megjelent a Hawken. A bejelentés alapján úgy tűnik, ezekkel a változatokkal a jövőben is számolnak a készítők, és csak a PC-s verziót lövik le.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...