Látványos képek érkeztek a Gravelről

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 5.
  • Képek
Link másolása
Gyönyörű képek érkeztek a Milestone készülőben lévő sárdagonyázós versenyjátékához, a Gravelhez. Azt nem tudni, mennyi utómunkálaton estek át, mindenesetre érdemes vetni rájuk egy pillantást!

A Milestone készülő off-road őrületében Ausztrália legszebb vidékeit járhatjuk be az erre alkalmas járgányokkal. A stúdió nem először vág bele autós program fejlesztésébe, így talán nem meglepő, hogy elsősorban a külcsín tökéletesítésére fekteti a hangsúlyt. Az olasz fejlesztő játékának lehengerlő kinézetéért pedig nem más, mint az Unreal Engine 4 fog felelni, ezért a látvány minőségében mindenképpen bízhatunk. A fejlesztők ezt megerősítve új screenshotokkal leptek meg minket, melyeken a beszűrődő nap és a szálló por igazán egyedi hangulatot áraszt:


Azt persze nem tudhatjuk, hogy a közzétett képek mennyi és milyen utómunkálaton estek át, de az biztos, hogy nagyon jól mutatnak a különböző fényeffektek rajtuk. A Gravel 2018 elején érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
GAMEROD
#3: Csak fogy azért valamennyire, ha már a 7. résznél tart. Ráadásul közép árfekvésű játék. A Dirt 4 pedig egy szégyen, nem tudja mi akar lenni, mindenből raktak bele egy keveset a pályaméret rovására, és még a grafika, színek is ocsmányak ultra beállításon is mindezt 60 euróért.
3.
3.
crytek
#2: WRC sorozat az alig fogy (legalábbis pc-n) ez meg szimplán egy pályaskinezett WRC le se tagadhatja hogy ugyanazok csinálják.
2.
2.
GAMEROD
Így van, nagyobbat robbant volna ha a Codemasters ad ki valami másfél perces pályákból álló gagyit ismét. Pedig a WRC7 is egy nagyon kellemes élvezhető játék lett, csak ugye nincs esélye a báránynak a lámák között.
1.
1.
Őrnagy
Úgy látom, ez a hír nem robbant nagyot
:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...