Minden, amit tudni kell a Rogue Trooper Reduxról

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 8.
  • Videó
Link másolása
A hónap közepén tér vissza a Rogue Trooper, amihez a felújított kiadást készítő Rebellion csapata most egy olyan videót mellékelt, ami a Redux-változat főbb részleteit mutatja be.

A Rogue Trooper Redux legújabb hangulatfokozója azt mutatja be, mi mindent kínál majd a felújított kiadás. A videóban szó esik a kampányról, a játékmenetről, a játékmódokról, a különböző biochip-képességekről.

A Rebellion jóvoltából fényesre polírozott shooter október 17-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett Nintendo Switch-en is.

4.
4.
Extol
Hogy mit kell tudni a Redux-rol? Egyszerű! A fejlesztők minimál munkával kiadják újra azt amit már láttunk, új rész helyett. Megint...
Az még érthető, hogy ha valamit VR-re fejlesztenek fel, de ez nem FPS...
3.
3.
SilasGreaves
Végigtoltam az eredetit. Nagyon tetszett annak ellenére, hogy a grafika már akkor kopottasnak tűnt. Két korszak között látott napvilágot a progi szerencsétlenségére. Ahogy elnéztem a videót, maradtak a régi pályák, nagyon hasonlóak, talán lehetett volna még részletgazdagabb a kidolgozás. Lehet újra kijátszom az oridzsit. :)
2.
2.
Rézfánfütyülő
Az összes új meg szép jó cucc közül ami ebben a hónapban kijön, mégis ezt várom egyedül igazán. Az eredetit imádtam, kíváncsi vagyok mennyit csiszolnak ezen. Igaz nem értem az egész felújítás apropóját egy ilyen viszonylag ismeretlen, anyagilag sem a legsikeresebb játék esetén, de örülök neki, pedig a felújítások általában hidegen hagynak. Hátha sikeres lesz és kap egy folytatást is.
1.
1.
Darksiders84
Akinek kimaradt a Ps2 korszakából így 7 ezerért megérheti mert tényleg feljavították látványra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...