Az új Alien-filmben kevesebb lesz a xenomorf

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Ridley Scott az Empire-nek adott interjúban elárulta, a következő Alien-film kapcsán már megvannak az ötletei. Eszerint az új történetben nem az idegeneken, hanem az androidokon lenne a hangsúly.

Lassan egyre nehezebb lesz követni, hogy Ridley Scott milyen irányba is szeretné továbbvinni az Alien-sorozatot. A legutóbbi Alien: Covenant gyakorlatilag teljesen elengedte a Prometheusban lefektetett alapokat, hogy aztán egyfajta bestof-gyűjteményként próbálja meg a sorozat eddigi részeit megidézni.

Scott azonban az Empire-nek adott interjúban elárulta, valószínűleg a következő rész is egy új megközelítés jegyében születik meg. Mint mondta, az Alienek evolúciója tulajdonképpen a végéhez ért, így igyekezett felülmúlni azt. Többek között ezért is mutatott be egy másik történetszálat, ami már az androidokról szól. Scott azzal folytatta, hogy ebben felvezették annak lehetőségét, hogy milyen lenne egy olyan világ, amit egy mesterséges intelligencia, vagyis egy android vezetésével építenének fel. Végül azzal zárta, hogy igazán nagyra törő terveik vannak a folytatást illetően, ami úgy látszik, elengedheti a xenomorfokat, és helyette egy teljesen új főgonoszt helyezhet előtérbe.

Persze ez az új irány megmagyarázható, hiszen már a Prometheus és a Covenant is felvázolta egy ilyen cselekményszál lehetőségeit, ami azt is jelenti, hogy valószínűleg David karaktere minden eddiginél fontosabb lesz a történetfolyamban.

Viszont az még mindig kérdéses, hogy lesz-e egyáltalán új rész. A Covenant fogadtatása és az elmaradt bevételek láttán ugyanis nemrég még arról lehetett olvasni, hogy a Fox jegeli a korábban több új részre szóló terveit.

54.
54.
Diabolis83
Megegyeztek abban, hogy szar a film, aztán egymást hülyézitek le, hogy ki nem érti meg a szart :D
49.
49.
markoci555
Akkor ne hívja alien-nek a filmet. Mert már nem lesz az.
48.
48.
HUNOwl
#47: Tökéletesen egyetértek, Scott bácsi menjen nyugdíjba!
A II. óta csak a szar árad.
47.
47.
user101
#44: A prométeus legnagyobb ( !!! ) problémája nem az volt, hogy rossz volt, hanem, hogy OSTOBA. Nem, mint sci-fi, mert ahhoz semmi köze nem volt, hanem, mint film+-os délutáni "zs" kategóriás tv film volt ostoba !! :(((
46.
46.
Ooorky
Odaadhatnák ezt is a japánoknak, Starship Troopers-t is rendbe szedték (B kategóriás bogármészárlás némi töltelék sztorival...).

https://www.youtube.com/watch?v=c5ucVU_f_DY
45.
45.
McDuff
A legutóbbi film óta ha valahol meglátom leírva, hogy xenomorf vagy alien akaratomtól függetlenül rángatózni és nyáladzani kezdek, mint Kane, annyira szar volt...OH WAIT! Fframn,Cvbaaa,.,..lvki,.,fkHívJoooN s1egypo jMEntttőöüt!!++j%nls!
44.
44.
mjsilvester
#42: Jogos.... Nem kelezt volna oda az Alien név a cimbe.. Nem.volt méltó az elődjeihez....
A Prométeusz önmagában nem volt rossz de..amugy meg egy Alien filmen szarok errea homokos droidozásra
42.
42.
Nothing
"az új történetben nem az idegeneken, hanem az androidokon lenne a hangsúly."

Igen, Ridley, ez volt a Covenant. De mi a helyzet az új történettel?
39.
39.
Extol
Sztem fasza volt a Covenant, ugyan a 3D-s mozi helyett 2D-s lett de hát annyi még belefér. Remélem jövőre jön a folytatás
24.
24.
hadzsime
23.
23.
hadzsime
#22: Ja bocsi a Covenant nyitójelenetére gondoltál. Lassú vagyok már így este.
21.
21.
Sigourney Weaver ma lett 68 éves.
15.
15.
#12: Az első szériából van, egy trilógia. Azt én is szívesen látnám filmben, az egyik legjobb könyv.
http://hu.alienspredatoraliens-versus-predator.wikia.com/wiki/Davey_Arthur_Wilks röviden
12.
12.
Sahin89
Elég régen olvastam az alien könyveket, de amit el tudnék képzelni filmes megvalósításban az a Földön játszódó sztori, ahol alakult egy szekta ami istenként tiszteli a xenókat és olyan elmebetegek aki kap egyet magába az odavan a gyönyörtől. Valami ilyesmire emlékszek belőle, meg hogy egy királynő folyamat az emberek agyába mászott.
9.
9.
azureknight0715
Android még több meleg jelenet.? Kösz de nekem nekem a leutobbi katasztrófa bőven elég volt egy életre?..
8.
8.
shatterhand
Logikatlan donteseket leszamitva nekem tetszett a covenant.
Azon kivul hogy lattam a "teremtoket" hol erdekel mi vokt az indokuk. Irjak le magyarazaskent? Minek,miert? Tettek amit tettek,kesz.
6.
6.
hadzsime
A készítők bekaphatják. Jól felcsigázzák az embert a Prometheus végével utána pedig seggberúgják a Covenant-al.

Érdekelne, hogy kicsodák az emberiség teremtői és válaszokat szeretnél kapni?
Ki a faszt érdekel, hogy te mit akarsz. Nézzed inkább, ahogy Michael Fassbender magával furulyázik, költészetről elmélkedik és seggdugasz Alieneket nevelget egy kibaszott lyukban. Ja, meg itt van néhány szereplő, akiknek a film végére a nevére sem fogsz emlékezni. Jó szórakozást!
5.
5.
ollie92
Hagyják már a picsába inkább, Covenant is egy nagy lehúzás volt, nyomába se ér a régi részeknek....
4.
4.
drat576
3.
3.
drat576
Volt pár nagyon logikátlan döntés a szereplők részéről a Covenantban, hogy a kívánt irányba tereljék a cselekvényt, de nekem ezzel együtt összességében tetszett, pedig láttam az összes Alien, és ehhez kapcsolódó, filmet.
2.
2.
Nagyon gyenge volt a Covenant, hatalmas csalódás.
Androidok pedig lehetnek, de hogy ők legyenek középpontban, mint főgonosz...
Hol vannak már azok a régi részek (vagy épp game-ban az Isolation) hangulatban... :/
1.
1.
Hiába vagyok nagy rajongó, inkább ne legyen folytatás. A Covenant kiszámítható és gyenge film volt, hatalmas butaságokkal. Jegelni kell a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...