A Square Enixtől jön a Monster Energy Motocross

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A japán kiadó egyre több potenciált lát a versenyjátékokban. A Gravel mellett még egy címet készít Monster Energy Motocross címmel, amely a népszerű széria hivatalos licencével rendelkezik. Természetesen a motokrosszé a főszerep.

A Square Enix mostanság nagyon ráfeküdt a motorsportra: gondoljunk csak a Gravelre! A frissen bejelentett Monster Energy Motocrosst szintén az olasz Milestone fejleszti, és rendelkezik a Monster Energy AMA Supercross jogaival.

A motokrossz szerelmesei megtalálják a játékban a 2017-es évi bajnokság összes stadionját, motorját és sportolóját. A játékosok két osztályban - 250SX és 450SX - tehetik próbára jártasságukat, olyan versenyzők közül választva, mint Chad Reed, Ken Roczen és a jelenlegi bajnok, Ryan Dugney.

Természetesen egy karriermód is helyet kap az anyagban, és számos testreszabási lehetőségünk is lesz, így versenyzőnket és motorunkat is finomhangolhatjuk. Ami viszont a legjobb, az a pályaszerkesztő. Saját műveinket meg is oszthatjuk az online közösség legnagyobb örömére.

A Monster Energy Motocross 2018. február 13-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, majd nem sokkal később Nintendo Switch-re is befut.

4.
4.
sniperwolf1989
Ahh en csak TT man jatekba remenykedek, ami Milestone az gagyi
3.
3.
crytek
#1: Jaja lassan havonta adnak ki valami szart. Egyet kéne de normálisat
2.
2.
mjsilvester
#1: Mitöl lenne jobb mint az mxgp...
1.
1.
mjsilvester
Milestone....sztem ez elmond mindent.
Kiindulva a motor gp szeriabol kiadott egy évben 3 rom utcai motorod játékot egyik cifrába másik pepitába.

Motocross téren
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...