Wolfenstein II: The New Colossus - az első 15 perc

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 25.
  • Videó
Link másolása
Két nap választ el attól, hogy hivatalosan is megjelenjen a Wolfenstein II: The New Colossus. A tesztek tehát megkezdődtek, és ezzel együtt az első végleges gameplay felvételek is kikerültek a világhálóra.

Ahogy az egy napokon belül debütáló cím esetében lenni szokott, a nagyobb nemzetközi oldalak már elkezdték nyúzni a Wolfenstein II: The New Colossust is, hogy aztán friss anyaggal készülhessenek a premierre. 

Az IGN jóvoltából most belenézhetünk a nácivadászat első tizenöt percébe. A felvétel természetesen tartalmazza az összes átvezetőt is, így átfogóbb képet kaphatunk B.J. Blazkowitz jelenlegi motivációiról és a többi szereplő hozzáállásáról. Az első negyedóra már akciót is tartalmaz, viszont még kisebb mennyiségben, mint a sztori későbbi részeiben. Mindenesetre a lövöldözős jelenetek továbbra is pazarul festenek.

A játék október 27-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
logic5
Gyerekek ez valami nagyon komoly :D Pörgős, a story eddig elképesztő, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó lesz.
5.
5.
KopyAti
Nekem ez vhogy kimaradt anno 2014-ben, úgyhogy most pótoltam psn-röl kemény 1500 Ft-ért, és baromira tetszik. Remélem a második is ilyen lesz! :-)
4.
4.
Őrnagy
Úgy gondoltam, hogy írónikus-poénos játék lesz, de az előzetes alapján közhelyes. Na, majd meglátjuk...
3.
3.
Neo1989
Már kb a fél játék fent van a yt-n.
2.
2.
Yanez
Annyi videó jött már, hogy aki akarta, már rég "kitolta" YT-n. :D
1.
1.
csabuszflash
Mindjárt itt a péntek. Idén legjobban várt játék számomra. Az előzővel nagyon megfogtak és tutdtam ha lesz folytatás akkor muszály gyűjtőibe *.*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...