Hétfőig kipróbálható a Torment: Tides of Numenera

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 28.
  • Akció
Link másolása
Rengeteg remek játék jelent meg a hétvégén, a tetejébe még halloweeni leárazásokkal is találkozunk, de te mégsem tudsz mivel játszani a hétvégén? Örömmel jelentjük, hogy a Torment: Tides of Numenera szabadon kipróbálható.

A következő két napban ingyenesen játszható a Steamen az inXile hardcore szerepjátéka, a Torment: Tides of Numenera. Habár az idő rövidsége miatt az érdeklődők csak a felszínt tudják majd megkapargatni, hiszen annyi tartalom és érdekes dialógus van benne, de legalább eldöntheted, hogy kell-e neked.

Nem véletlenül adtunk rá februárban 9 pontot. iNKARNATE kolléga így fogalmazott a tesztjében: "A hibák ellenére itt egy játék, amely tele van rendkívüli ötletekkel, súlyos egzisztenciális témákkal, igényesen papírra (monitorra) vetett történettel és párbeszédekkel, lehengerlő világgal. A Torment: Tides of Numenera abszolút elődje nyomdokain jár, és amennyiben nem tántorít el a harc visszafogott mennyisége, ez az anyag KÖTELEZŐ minden szerepjáték-rajongónak!"

A stúdió tizenötödik szülinapja alkalmából örülhetünk ennek a gesztusnak. A viszonylag friss RPG-ért jelenleg 20 eurót kell leszurkolnod.

Amúgy az inXile más játékai is akciósak most: a Wastelandért 3 eurót, a Wasteland 2: Director's Cutért 20 eurót, a The Bard's Tale Remastered and Resnarkledért 5 eurót, a Choplifter HD-ért 2,5 eurót kérnek.

1.
1.
crytek
Torment: Tides of Numenera FREE

Igaz a 87. noname kliensre de akinek mindegy vigye

https://store.robotcache.com/#/game/42/-

Ha nem menne a link bemásolva akkor manuálisan kell beírni a végére a -jelet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...