Star Citizen - extra hajó az új Intel SSD használóinak

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 29.
  • Hír
Link másolása
Megtartotta CitizenCon nevű saját rendezvényét a Star Citizen csapata Frankfurtban, ahol sok bejelentés mellett több új videó is napvilágot látott. Azt is elárulták, hogy az Intel Optane SSD-k használói külön hajót kapnak majd.

Lezajlott a Star Citizen csapatának saját rendezvénye Frankfurtban, ahol több újdonságot is megtudhattunk a közelgő űrszimulátor kapcsán.

Elsőként érdemes szót ejteni a Roberts Space Industries nagy bejelentéséről, miszerint egyezséget kötöttek az Intellel, melynek új SSD-je még jobb sebességet kölcsönöz a játéknak. Az új tároló vásárlói exkluzív tartalomhoz juthatnak a játékban, amellett hogy hozzáférést kapnak a játék alfaverziójához. Bónuszként jár nekik a Sabre Raven nevezetű hajó is, amelyet csak ebben a formában lehet majd beszerezni.

Ezek mellett természetesen több új videó is megjelent a játékról, melyek egytől-egyig fantasztikusan mutatnak. Az egyik kisfilm kifejezetten a játék grafikai beállításait mutatja be, és elemzi, hogy mitől ilyen szép a program. Egy másik a 3.0-s alfa verzió újításait veszi górcső alá, úgy mint a bolygók forgása, vagy éppen a TSAA. Két videóban pedig az egyik legizgalmasabb fajt, a Xi'ant ismerhetjük meg behatóbban.

A játék szempontjából legfontosabb adatot is közölték a fejlesztők az eseményen. Bejelentették ugyanis, hogy immár 163 millió dolláros bevételnél tartanak a projekt kapcsán, amely már jóval nagyobb számnak tűnik, mint amire bárki számíthatott volna az út elején.

3.
3.
Stranger
#2: Jaja. Innentől mindenképp érdemes megnézni pár percet legalább a látvány miatt.
https://youtu.be/mGcG0g7GsOI?t=12m56s
2.
2.
torz_on_borz
A keynote videó kimaradt pedig ott is van látnivaló nem is kicsi: https://www.youtube.com/watch?v=mGcG0g7GsOI
1.
1.
Ooorky
"egyezséget kötöttek az Intellel, melynek új SSD-je még jobb sebességet kölcsönöz a játéknak"

Én azt hittem az új SSD lassabb lesz, mint a régi. *facepalm*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...