Véget ér a House of Cards

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 31.
  • Cooltúra
Link másolása
A készülőfélben lévő hatodik évaddal véget ér a Netflix egyik első saját gyártású sorozata, a House of Cards. A döntést állítólag már hónapokkal ezelőtt meghozták, és nincs összefüggésben Kevin Spacey botrányával.

A Netflix bejelentette, hogy a készülőfélben lévő hatodik évaddal véget ér a House of Cards, amely az egyik első saját gyártású műsora a cégnek. A döntést állítólag már hónapokkal ezelőtt meghozták, a hatodik évad forgatása a hónap elején vette kezdetét.

Mindezt azért érdemes hangsúlyozni, mert épp a napokban vádolták meg a főhőst alakító Kevin Spacey-t azzal, hogy szexuálisan zaklatott egy fiatalkorút. A Buzzfeed hozta nyilvánosságra Anthony Rapp sztoriját, aki szerint az esett akkor történt, mikor ő és Spacey a Broadway-n játszottak; Rapp 14, Spacey pedig 26 éves volt akkor.

15.
15.
delphijos
Most úgy fest hogy be sem fejezik az évadot, leállították a forgatást. Állítólag a sorozat forgatása alatt is zaklatott embereket.
11.
11.
RangerFox
Na, ha kikerül az utolsó évad, akkor nyugodt szívvel nekikezdhetek a sorozatnak.
10.
10.
tsulok
#9: Én úgy tudom Carrie Fisher halála nem befolyásolta különösebben az Episode 8 forgatókönyvét, forgatását. A felvételek nagy részével még tavaly nyáron végeztek. Az Episode 9 forgatása meg most nyáron volt.

Ha mégis érintette volna akkor se érdemes a két dolgot összehasonlítani. Az egyik esetben egy 2 órás film mellékszereplőjéről van szó, itt meg a 13 részes (12-13 órás) sorozat főszereplőjéről.

Eleve miért hoznának meg ilyen döntés ennyi idő alatt. Ha emiatt is kaszálnák a sorozatot miért írnák újra? A sorozatok jelentős része nem kap lezárást, senki sem mondaná le az előfizetését mert nem cliffhanger lett a House of Cards vége.

Nem véletlen, hogy most jelentették be de én sem hiszem, hogy most lett eldöntve. Már az első évad is $100M volt, ez kitudja mennyibe kerül. Valamikor abba kell hagyni.
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Miért is nem működhetne így? Mikor Carrie Fisher meghalt már jóval a forgatás kezdete után átírták a forgatókönyvet, és ott egy Star Wars-ról beszélünk, nem pedig egy Netflixes sorozatról. Itt persze hála az égnek nem egy tragédia miatt írják át a forgatókönyvet, de na, azért ne legyél naiv.
4.
4.
Heldengeist
Oké, az amerikaiaknál már egy közönséges bók is zaklatásnak tud számítani, és ebben semmi túlzás nincs, a Buzzfeed helyből egy vödör fos.
2.
2.
logic5
Ezek a zaklatás botrányok kajak szánalmasak. Kiscsirke rámozdul a sztárra, az persze megrakja, utána meg kitalálja, hogy erőszak volt :D Kell a hírnév ugye. Szánalom..
1.
1.
PaprikaJancsi
Szánalmas ez az egész mizéria.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...