Megvannak a PlayStation Plus novemberi játékai

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 1.
  • Akció
Link másolása
A Sony leleplezte a PlayStation Plus novemberi játékait, amelyek szűk egy hét múlva élesednek, egészen pontosan november 7-től tölthetjük le őket. Addig még az októberi kínálatból lehet szemezgetni.

A novemberi hónapban is nyolc játékot kapnak a PlayStation Plus előfizetői a megszokott kiosztásban. Egészen pontosan november 7-től élesedik az új kínálat.

A PlayStation 4-tulajdonosok ezúttal a kukacok next-gen csatáját, a Worms Battlegroundsot, a PlayStation VR-támogatást is tartalmazó Boundot és a VR-exkluzív Until Dawn: Rush of Bloodot zsákolhatják be.

PlayStation 3-ra az R-Type Dimensions és a Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic érkezik, míg Vitára a Broken Sword 5: The Serpent's Curse és a PlayStation 4-en is játszható Dungeon Punks lesz elérhető.

A novemberi kínálat egészen december 5-ig fog tartani, a napokban pedig még az októberi listából válogathatunk kedvünkre.

17.
17.
Yanez
#16: Csoda, hogy még nem ment csődbe ez a halálraítélt blődség.
16.
16.
PaprikaJancsi
#15: Minden konzol eladást összegyűjtve, az emberiség utálja a videojáték ipart :D
15.
15.
delphijos
#13: "a fél világ szerint"

Még jó hogy ennyi embert ismersz. :)

Amúgy a PS4-et is utálja az emberiség, a 7 milliárdból csak 60 millióan vettek. A többiek szerint szar. :D
12.
12.
DarkLord
Kukacos játékom úgy sincs ps4-re bár már nem hozza azt a szintet egyik sem , mint régen, azért egyszer-egyszer az asszonnyal el lehet tötyörögni vele. Az a másik nem tudom mi , de megnézzük azt is :D És ez a Dungeon Punks is jó 1-1 órára azért szórakozni úgy vettem észre. Nem nagy pack, de ez van várható volt, sőt eddig volt fura, hogy jobb címeket is kaptunk... bár baromira meglepett, hogy nem az Evil Within első részét adták, őszintén azt hittem, azért húzzák a dolgot, mert Halloween napján akarják lelőni ezt meg most jött ki a 2. része is.
8.
8.
Jó csomag, a Worms egy nagyon szórakoztató cím!
6.
6.
Yanez
#2: Négy jó játék, nem értem mi a baj ezzel.
5.
5.
RangerFox
#2: A Bound gyönyörű játék. A Worms meg remek 2 playeres játék, örülök neki, mert nemrég ruháztam be egy második kontrollerre. Én örülök neki, hogy nem megint egy 50+ óra hosszú open world cuccot adnak, így is el vagyok havazva játékokkal. :)
2.
2.
PaprikaJancsi
Ennyit arról a nagy áremelési színvonalról :D
1.
1.
Yanez
Huhm hát ez egészen csini pakk! Ezekből kb mindegyikkel szemezgetttem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...