Gyűjteményes kiadást kap a The Walking Dead

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 2.
  • Megjelenés
A negyedik és egyben utolsó évad érkezése előtt gyűjteményes kiadást kap a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat. A csomagban az összes eddigi epizód megtalálható majd.

A Telltale bejelentése szerint gyűjteményes kiadás érkezik a The Walking Dead-sorozatból, a The Walking Dead: The Telltale Series Collection 50 dollárt kóstál majd, és december 5-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. Mind a 19 eddig megjelent epizódot tartalmazni fogja, ennek megfelelően a játék három évada mellett a 400 Days és a Michonne-féle minisorozat is a része lesz.

A fejlesztők egyúttal bejelentették, hogy a 2018-ban érkező negyedik (és egyben utolsó) évad íróinak Gary Whitta is besegít majd tanácsadóként. Whitta a második évadig dolgozott a sorozaton, utána viszont leigazolta a Disney, és a Zsivány Egyesen, valamint a Star Wars: Lázadók animációs sorozat néhány epizódján dolgozott.

2.
Yanez
#1: Nekem tetszett a harmadik évad, de a végefelé mintha elkapkodták volna az eseményeket.
1.
Aang
Várom a befejező évadot. De azért félek egy kicsit. A harmadik évad ugyanis borzalmas volt. Nem tudom mi romolhatot el, de ekkora színvonal esés szinte megmagyarázhatatlan. Annyi érzelem, walking dead-es érzés, emlékezetes jelenet, vagy jó zene volt benne, mint egy tampon reklámban. Azt sem értem miért fejezik be? Ezt még évekig lehetne folytatni. Jó persze csak ha a második évad színvonalát lőjük be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...