Hellbound - a DOOM és a Duke Nukem 3D nyomán

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az argentin Saibot Studios is szeretne felülni a nosztalgiavonatra. Készülő játékuk, a Hellbound hűen idézi meg a kilencvenes évek FPS-einek szellemiségét, igaz, modern látvány mellett. Démonokat írtunk, ahogy a csövön kifér.

A Hellbound nem árul zsákbamacskát: az egész játék olyan, mintha 25 évet visszarepülnénk az időben - csak a grafika lesz modern, köszönhetően az Unreal Engine 4-nek. Az argentin Saibot Studios nem bonyolította túl a sztorit, van egy alfahím hősünk, Hellgore, aki démonokat írt a pokolban - ennyi.

A készítők szerint a Hellbound játékmenete a gyors iramú harcokra és erőszakra épül. Egyelőre csak a PC-s verziót jelentették be, az első verzióban Survival módot találunk, amelyben hordában támadnak ránk a pokol vérszomjas teremtményei.

A zárt bétára a hivatalos honlapon iratkozhattok fel.

5.
5.
br1Koo
Fasza hír, várjuk szeretettel! Egyébként az Amid Evil is hasonló utat tűzött ki célul magának, azt is érdemes lecsekkolni.
4.
4.
hadzsime
#3: Közben megtaláltam: Painkiller
3.
3.
hadzsime
Régen volt valami ehhez hasonló játék de nem emlékszem már a nevére.
Ilyen furcsa kilőhető fűrésszerű fegyver volt benne, az első pálya valamilyen temetőben játszódik, ott is ilyen démoni dolgokat kellett hentelni. Valaki nem emlékszik rá?
2.
2.
hedzsooo
Még akár vmi jó is kisülhet belőle. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...