Star Wars - élőszereplős sorozat és új trilógia jön

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Walt Disney Company fejese, Bob Iger a befektetőknek tartott konferencián jelentette be, hogy készül az élőszereplős Star Wars-sorozat, emellett egy új trilógiáról is lerántotta a leplet a cég.

Végre körvonalazódik az évek óta talonban heverő élőszereplős Star Wars TV-sorozat, ezt maga a Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger erősítette meg a befektetőknek. A szériát a Disney saját streaming-szolgáltatásán keresztül nézhetjük meg, ami 2019-ben indul.

Ezenkívül a The Last Jedi rendezőjével, Rian Johnsonnal egy új Star Wars-mozitrilógiát készítenek, amelynek az első részét Johnson maga írja és dirigálja. A Skywalker-sagától független trilógia az univerzum eddig be nem mutatott területeire kalauzolja el a nézőket, teljesen új karaktereket bemutatva. 

2019-től kezdődően az USA-ban kizárólag a Disney saját streaming-platformján keresztül nézhetjük meg a cég által gyártott élőszereplős és animációs filmeket - beleértve a Toy Story 4-et és a The Lion King-filmet is. Mindent összevetve 500 filmet és mintegy 7000 TV-epizódot tartalmaz a szolgáltatás.

A jövőben a Pixar 2001-es Szörny Rt.-je és a Marvel szuperhősei is kitérőt tesznek a platformon.

24.
24.
B-Shaggy
#9: Felesleges azt írnod, hogy kíváncsi vagy rá, úgyse fog tetszeni aztán majd a kritika alatt fogod osztani a filmet. Meg mindenki, aki hasonló kommenteket ír. Szidjátok nyugodtan a filmeket, meg azokat akik nézik, aki meg szereti és érdekli az hadd nézze már.

Az ilyen viccek meg hogy a Star Wars elveszíti a varázsát, biztos a Disney hibája, az előzménytrilógia úgyis olyan isteni és überelhetetlen volt, nem is értem miért akarnak filmeket készíteni ebben a világban.
23.
23.
Csoki80
#22: Pedig valamennyire igaza van. Én párszor láttam a filmet, de nem emlékszek belőle sokra, valahogy olyan sablonos (viszont látványos).
22.
22.
Firsttime
#9: "unalmas semmi szar 7-8-9 annyira semmi nulla"
Ja hogy te már láttad mind :D ok

Ui. Szép magyar nyelv hmmmn
21.
21.
RangerFox
SW jöhet bármely mennyiségben.
20.
20.
kirschakos
Én sem vagyok teljesen megelégedve mindennel, de majd a 8. rész eldönti a dolgokat, hogy érdemes lesz-e figyelmet szentelni tovább az új részekre. Az, hogy lesz új trilógia meg sorozat szerintem tök jó dolog. Akinek nem tetszik, az ne nézze és kész! Probléma megoldva.
18.
18.
KőbányaKispest
#15: Remélem, azért nem fakadtál sirva miközben ezt leirtad.
15.
15.
AfterLife
#9: Egyszerűen kivagyok már ezektől a kommentektől. Minden emberben van némi előítéletesség, de benned ez már túlment egy egészséges határon. Hogy lehet ekkora baromságot írni, hogy RÁJÖTTEK, mennyire szar a 7-8-9? Azért választották meg J.J. Abrams-et újra rendezőnek, mert elégedettek voltak a munkájával. Ha nem így lenne, szóba se került volna, hogy ő dirigálja le a 9. részt. És már csak amiatt is jó választás nekik, mert könnyen idomul a felsőbb erők akaratához. Nem úgy, mint Colin Trevorrow például.

Akinek nem tetszett a 7. rész, azok közül sokan kizárólag Abrams-et okolják, pedig a film felépítését illetően azért bőségesen kivette a részét Kathleen Kennedy és a Lucasfilm is. Ez egy olyan epizód volt, amivel felidézték a múltat, amolyan "történelem megismétli önmagát" effektussal, csak kissé túltolták. De, aki odafigyelt a részletekre is, azoknak leesett, hogy egészen más dolgokról (is) lesz majd szó a későbbiekben, sőt még ígéretet is kaptunk, hogy ezúttal új irányba fog elindulni a 8. rész, aztán majd meglátjuk, hogy az ígéret mennyire teljesül. De én nem úgy állok hozzá, hogy úgyse lesz (annyira) jó, hanem kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.

Az egy dolog, hogy neked nem tetszett a 7. rész, ezzel szerintem mindenki meg tud barátkozni, de engem az zavar a legjobban, hogy már konkrét véleményed van a többi két filmről is, pedig azok közül egyiket se láttad még. Ha alapból ilyen negatívan állsz az egészhez, minek ülsz majd be a 8. részre? Teljesen felesleges!

De visszakanyarodva: a Disney fejőstehenet csinált a Star Wars-ból és ez a mohóság fogja egy idő után megölni a szériát, pedig amondó vagyok, hogy ez a mégújabb trilógia sokkal jobb ötlet, minthogy csináljunk minden régi szereplő életéről egy-egy spin-off filmet. Jelenleg a Star Wars túlságosan kelendő dolog, és ameddig ez nem változik, addig tömegével fognak jönni az évenkénti epizódok, sorozatok, képregények, akármik, mert hatalmas pénz van bennük. Ez az oka annak, hogy ez a mégújabb trilógia is be lett jelentve.
12.
12.
adamsfamily
#3: Teljesen mindegy mit csinálnak,mert mindig lesz valaki,aki majd rinyál valamiért.Az előzmény trilógiánál azért rinyáltak,hogy " ez nem olyan,mint a régi".Megcsinálták a 7. részt,amiben rengeteg esemény hajazott a 4. részre,akkor meg azért ment a sírás,mert "ez ugyanaz,mint a régi".
Skywalker család nélkül is rengeteg lehetőség van a Csillagok háborúja univerzumában,de személy szerint hiányolnám Luke-ot.
11.
11.
#9: Nyilván nem a pénz miatt lesz több rész xd
10.
10.
delphijos
#9: "Azt hitték, majd Rey cuki pofája elviszi a trilógiát, hát sajnos nem...."

Jaja, egy hatalmas vagon pénzt kerestek/nek rajta, igazad van szerintem még most is hamut hintenek a fejükre.....
9.
9.
KőbányaKispest
Ez az új trilógia szerintem azért kell, mert lehet rájöttek arra, hogy a mostani unalmas semmi szar 7-8-9 annyira semmi nulla, hogy kell valami kárpótlás.

Azt hitték, majd Rey cuki pofája elviszi a trilógiát, hát sajnos nem.... kivi leszek erre a 8ra decemberben, de nem számitok semmi szenzációra.
8.
8.
hadzsime
#3: Én nem mondtam, hogy nekem a Skywalker család fog hiányozni. Nekem az nem tetszik, hogy túltolják a dolgot. Még nincs kész az "új" trilógia és két spinoffon is dolgoznak(semmi jót nem hallani róluk), de már be is jelentették az új trilógiát.
Egyszer meg kellesz állniuk és nem hiszem, hogy időben fognak megállni.
Nem akkor fogják nyugdíjazni a tehenet, amikor már kevés tejet ad, hanem akkor, amikor már megdöglött.
7.
7.
DON GONDOCS
#6: Szóval az új trilógiában nagyon bízok (ha nem csak új szereplőket kapunk) ráfér a vérfrissítés.
6.
6.
DON GONDOCS
Hát ideje lenne már túllépni skywalkeréken. A Star warsnak nem áll jól ha kicsi, ha midig ugyanazt a sémát követik. Jön a gonosz ahol van egy skywalker is, a birodalommal halálcsillagot csinálnak, jönnek skywalkerék+ a kötelező mellékszereplők és a lázadókkal felrobbantják a halálcsillagot.( komolyan ennyi elég az üdvösséghez?) Akármennyire is imádom az első 6 filmet. NE ennyi legyen már a Star Wars! A kotor is nagyon jól megvolt ezek nélkül és lásd, imádták az emberek.
5.
5.
Norbiii
#3: Én pont az ellenkezőjét szeretném!

Szeretem a Star Wars-t, és nekem ehhez hozzánőttek a régi szereplők, mint Han Solo vagy Luke....ha a régi szereplőket teljesen elengedik, akkor már nem fog annyira húzni a szívem az Star Wars filmekhez, mint most. Persze ők sem élnek örökké, de legalább addig, amíg képesek és akarnak játszani.
4.
4.
laquitto
#1: Azert ne tegyunk ugy, mintha nem gazdasagi vallalkozas lenne ez az egesz. :) Hulyek lennenek nem tolni a szekeret. Mondom ezt ugy, hogy az utobbi ket filmtol azert annyira nem estem hasra.
3.
3.
delphijos
#1: Azért néha tényleg úgy érzem nem lehet jót csinálni. Mindenki azért sír hogy engedjék el a Skywalker vonalat, most megteszik, erre ez sem jó. Azért nem hetente fognak jönni ezek a filmek. 2-3 évente meg csak elfér már.
2.
2.
https://www.youtube.com/watch?v=CSEw_AVfJBY
1.
1.
hadzsime
Az élőszereplős sorozat jöhet, ha az előzményfilmek idejében vagy korábban játszódik, de ez az új trilógia szerintem már sok lesz. El fogja veszíteni a varázsát az SW univerzum, ha folyamatosan csak fejik sőt, lehet, hogy már el is vesztette.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...