Dead Dozen - zombis cím a The Wild Eight-csapattól

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Wild Eightről elhíresült fejlesztő most egy multiplayer-orientált zombis játékot készít, amelyben egy csapat katona küzd a ghoulok ellen, akiket szintén játékosok irányítanak. Olyan, mint a Rainbow Six horrorverziója.

Az orosz Fntastic csapata ezúttal egy zombis multiplayer játékon dolgozik, a Dead Dozen azonban több lesz szimpla túlélésnél. A történet szerint tizenkét katona ragad egy elhagyatott szovjet kutatóbázison Szibériában. Az elhullott társaink ghoulként térnek vissza a halálból pokoli éhesen, csakis egymással közösen fékezhetjük meg őket. Zombiként játszva viszont megfertőzheted korábbi barátaidat.

A meccsek közben felderíthetjük a környezetünket új fegyverekért, páncélokért és módosítókért, de a bútorokat elmozdítva barikádokat is építhetünk a ghoulok hordái ellen. Utóbbiak megpróbálhatják lebontani azokat, vagy alternatív útvonalakat kereshetnek a behatoláshoz. Ha minden rosszra fordul, nagyon is elképzelhető, hogy csak egyetlen élő ember küzd majd 11 zombi ellen.

A Dead Dozen első alfaverziója január 8-án érkezik, és csak egyetlen térképet kapunk hozzá. Ha már most beruházunk 15 dollárért a játékba, garantáltan hozzáférhetünk a korai változathoz. Az Early Access-verzió februárban landol a Steamen.

1.
1.
crytek
N+1 multis lövölde miért nem lepődtem meg..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...