Fűrész 3 filmes trailer

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Az Apple hivatalos honlapja a héten bezsebelt egy vadi új trailert az idén Halloweenkor mozikba kerülő Saw III-ből, azaz a Fűrész trilógia záró epizódjából.
Az Apple hivatalos honlapja a héten bezsebelt egy vadi új trailert az idén Halloweenkor mozikba kerülő Saw III-ből, azaz a Fűrész trilógia záró epizódjából.


A méltán híres horrorfilm harmadik felvonása stílszerűen Halloween napján kerül bemutatásra - idegőrlő fejtörőkben valamint a brutális, kegyetlen és beteg gyilkosságokban pedig idén sem lesz hiány! Jigsaw (Tobin Bell) és segítője (Shawnee Smith) idén Dr. Lynn Denlon-t (Bahar Soomekh-et) rabolja el, akinek az eddigieknél furcsább feladatot adnak: nem önmagát, hanem a kegyetlen gyilkost kell megmentenie, aki élete utolsó óráiban még szeretné végignézni Jeff (Angus Macfayden) halállal való küzdelmét. Nem semmi izgalmakra számíthatunk tehát, de szomorú hír, hogy nekünk magyaroknak még december 28-ig várnunk kell, hogy részesei lehessünk a borzalmaknak.

7.
7.
villko
Végre végre végre már nagyon vártam a 3-dik részt

6.
6.
dracox
Háát a fűrész nekem is a kedvenc filmjeim közé tartozik.Az egy az szerintem nagyopbbat ütött mint a kettő.Legalábbis sookal jobban levoltam döbbenve hogy ki a gyilkos mint a 2-ben.Ebből a 3.résznek a trailerjéből nem sok derül ki sajna...Kár hogy nem lesz több rész:((( .Pedig kúrva nagy ötlet az egész film!!!
5.
5.
Halfer
Nekem az 1 és a 2 is nagyon a toplistán van, azt hiszem itt sem csalódok. Trailer alapján inkább az 1-hez hasonlót fogunk látni.
3.
3.
Halfer
csatlakozom ... MEG RÜLÖK MÁR ÉRTE :D
2.
2.
skiz0
húúú, ne tudjátok meg, hogy én hogy várom ezt a filmet :P
1.
1.
zoenn
Fostalicska minőségben már egy ideje elérhető, de tény, hogy ütős kis filmecske lesz belőle, ha nem is ér fel az elődökkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...