Harry Potter és az Azkabani fogoly

Link másolása

GK - Szerintem nem kell bemutatnom a filmet, mindenki tudja, hogy ki is Harry Potter. Ha könyvet nem is olvastátok, de abban biztos vagyok, hogy a filmet mindenki látta, amit ugyan nem mondanék alapműnek, de az egyszer megnézhető filmek sorai közé sorolnám. Joanna Kathleen Rowling szerintem a könyv megírásakor nem gondolta volna, hogy ekkora sikert fog aratni. Amit lehetett lenyúztak erről a témáról játék, film, egyéb apróságok, de sose lehet megunni. Vajon miért?? Mi az ami miatt ennyire szeretik?? Lényegében egy mese, de amikor felnőttek, idősek egyaránt rajonganak érte, akkor csak nézek magam elé és elgondolkodok azon, hogy most mi is van itt, mi az ami miatt megveszik, megnézik? A mai napig nem jöttem rá...a könyvet nem olvastam, de a film mindkét részét volt alkalmam megnézni, melyekben mindig pozítivan kellett csalódnom. Kicsit elnyújtották a történetvezetést a filmben, de a látványra és a kivitelezésre nem lehetett panaszkodni és mint említettem nem olvastam a könyvet, de mindig azt hallottam vissza, hogy a rendező hű volt a könyvhöz.A harmadik rész nem hiszem, hogy befejező darab lesz-ugye a könyvből már a negyedik rész tavaly óta kapható-, habár a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe már "öregszik" és lassan kinövi Harry szerepét így lehet kétséges a negyedik rész.A hivatalos oldalon egy új trailer jelent meg illetve napvilágot látott a pószter is és aki nem tudná a 3. rész a Harry Potter és az Azkabani fogoly címet viseli. Az oldalról annyit, hogy fergetegesen jó, nekem nagyon tetszik.

Harry Potter 3 oldal

UPDATE: Épp BeneJoe-val beszélgettünk a filmről és ő hívta fel a figyelmemet, hogy a könyv már az 5. résznél tart. Ezért a tévedésért bocsika...

3.
3.
sziszi133
szia te geci te is bekaphatod,biztos azért kívánod mert sokan szeretik!!!
1.
1.
BeneJoe
Az első film kifejezetten gyenge volt szvsz, a második már okés, és aztán itt a harmadik, ami a tréler és a plakát alapján igencsak odavereti a mércét, ahova kell!
Mi lesz itt a 7. résznél???;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...