Bejelentették az első Total War Saga-játékot

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is bejelentette a Creative Assembly az új történelmi Total War-játékát, amely Total War Saga: Thrones of Britannia néven készül. A játék valamikor 2018-ban futhat be PC-re, addig is nézzük az első trailert!

A Creative Assembly a mai nap folyamán ejtette meg a hivatalos bejelentést, miszerint a következő történelmi játékuk jövőre érkezik PC-re, méghozzá Total War Saga: Thrones of Britannia néven, a Total War Saga-sorozat részeként.

Talán egyértelmű, hogy a helyszín nem más lesz, mint a 9. századi Britannia, a viking megszállás alatt. A korra jellemző zűrzavar egy tökéletes alap lehet a fejlesztőknek, és a brit szigetek is egy izgalmas térképet ígérnek. A frakciók közül az angol-szász és viking népek ígérkeznek a legizgalmasabbnak, főként, hogy a köztük lévő feszültségre épít alapjában a program. A fejlesztők elárulták, hogy nagyon sok minden a játékoson fog múlni, és súlyos döntéseket kell majd hoznunk a történet közben, amellyel nagyon sok mindenre hatással lehetünk.

A játék valamikor 2018-ban láthat napvilágot, de inkább az év második felében, hiszen az elsőben még csak az első gameplay felvételekkel fogunk ismerkedni a fejlesztők szerint.

2.
2.
kirschakos
1.
1.
Mortis
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...