Pro Evolution Soccer 6 - Megjelenés októberben

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 30.
  • Bejelentés
A rivális FIFA 07 már boltokba került, most a Konami következik, hogy kidobja saját foci-sorozatának, a Pro Evolution Soccer-nek legfrissebb, aktuális darabját.
A rivális FIFA 07 már boltokba került, most a Konami következik, hogy kidobja saját foci-sorozatának, a Pro Evolution Soccer-nek legfrissebb, aktuális darabját.

Ugrás a galériához

Amennyire klasszul sikerült a magyar szinkronnal felvértezett FIFA 07, a videók és képek alapján legalább olyan jó lesz majd a Pro Evolution Soccer 6 is, mely PC-re, PlayStation 2-re és Xbox 360-ra jelenik meg október 27-én - jelentette be a japán Konami. A pletykák szerint a PlayStation Portable- és Nintendo DS-verziók a nagytestvérek után nem sokkal kerülnek a szoftverboltokba.

9.
machintos
muvkrisz:ki szidta fifát???el mondtam rola a véleményem ennyiii baz.de ez tény h a pes mind grafikailag és mind szimulácio tekintetében veri a fifát.és hatalmas nagy 07 ötleteket már több mint 3 éve ottt van apes bármelyik epizodjában .
8.
pstomi
Ugy szeretem amik9or a fifások azért szidják a pest mert néhány liszensz nincs meg benne. istenem 1 napot tudsz várni ha igen akkkor felbatyogsz a socceraccess.com-ra és onnan letöltöd a patchet ami kijavit minden hibát. az 1 napot a pes 6-ra értem hogy megjelenés után abbol is lesz patch.

de a pes 5-höz már most fennt van egy 10 megás patch.
7.
machintos
a grafika még fog ujulni a megjelenésig!4és apes télneg sokkal jobb a fifanal!!!a fifa07 "nagy ötleteit már mind láthatad az apes5-ben.stb
6.
Mast3rmind
Hát grafikailag ez is ratyi... plusz szerintem a sport szimulátorok is rosszak :) Inkább kint játszátok a szabadban ;) sokkal jobb buli :P
5.
dr3l
ne veszekedjetek már, ez csak két játék. akinek azt tetszik vegye meg azt, akinek meg az, az ezt, és minek egymásra kényszríteni a magunk véleméynét, amikor tudjuk, hogy ez majdhogynem lehetetlen, főleg ebben a stílusban.
4.
pstomi
BARCELONA TE TOTÁL HÜKLYE HÜLYE VAGY EZ 100 SZER JOBB MINT A SZAR GARIFÁKU ÉS PEST UTÁNZO FIFA.
2.
Barcelona2006
1.
Necros
Az előző is nagyon jó volt, ha még jobb lesz az irányítás és egy-két apróságon javítanak, akkor jobb lesz, mint a FIFA. Hajrá! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...