Ingyenes hétvégén az Endless Space 2

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 18.
  • Akció
Link másolása
Egy egészen új frissítéssel és mellé egy ingyenes hétvégével kedveskedik rajongóinak az Amplitude Studios és a Sega az Endless Space 2 kapcsán. Mától egészen huszadikáig szabad a móka.

A Sega és az Amplitude Studios közös munkája, az Endless Space 2 ingyenes hétvégével várja a műfaj szerelmeseit, sőt, új frissítést is kap a játék.

Az Endless Space 2 még 2016-ban jelent meg PC-re, és a fejlesztők azóta is folyamatosan frissítik a programot. Most egy újabb update-et jelentettek be Galactic Starcraft címen, amely tegnap óta ingyenesen tölthető. A stúdió munkatársai annyit közöltek a frissítés kapcsán, hogy többek között vizuális javításokat, új eseményeket és szövetséges eszközöket fog tartalmazni az egyéb apróbb javítások mellett.

Tartogattak azonban egy másik jó hírt is számunkra, mégpedig, hogy november 20-ig ingyenesen nyüstölhetjük a címet. A díjmentes hétvége tegnap kezdődött, és egészen hétfőig tart majd. Természetesen ahogyan az ilyenkor lenni szokott, ezalatt a pár nap alatt akciósan vásárolhatjuk meg a játékot: mind a Standard, mind pedig a Deluxe Edition 50 százalékos árcsökkenést kapott erre a hétvégére, így akinek bejön a program, annak most érdemes lecsapnia rá.

3.
3.
crytek
Aki lemaradt róla eddig

Endless Space 2 FREE egy szimpla feliratkozásért

https://community.companyofheroes.com/
2.
2.
almaspite
Kinek mi. De egyszerű, mondjuk 2 napig ingyenes, nem hiszem hogy valaki igy beletanul. Annyi a lényege, hogy egy faj után. Kezdel még egyet, akkor már ismerni fogod azt a fajt. Szóval annyira nem bonyolult. Ennél összetedtem a Stellaris, abba áldozni kell egy kis időt. Kutatások se annyira átláthatóak, nem tudod második játékra felépiteni magadba a megfelelő sorrendet. És még csal is ellened az AI mint a jó úristen.
1.
1.
imchristailor
Néztem most róla egy gameplay videót, elég bonyinak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...