Éles az első hivatalos Star Wars: Battlefront II patch

  • Írta: bobzenub
  • 2017. november 21.
  • Letöltés
Bár a javítócsomag részletei eltörpülnek a mikrotranzakciók ideiglenes leállítása mellett, azért a 0.2-es patch számos grafikát, játékmenetet és felhasználói felületet érintő problémát orvosol.

Ezennel éles a 0.2-es verziószámú patch, ami szám szerint 45 kisebb-nagyobb hibát igyekszik kijavítani, úgy mint a játékmentések elvesztését, amennyiben indításkor a játék nem észlelt csatlakoztatott kontrollert, vagy a bugot, ami miatt Rey fénykardja időnként egyszerűen eltűnt.

Ezen felül a játék nem fog a továbbiakban kifagyni, ha bizonyos zónaváltások során szüneteltetjük azt, és számos elütési hibát is javítottak a Trooper Milestone-ban szereplő információkon belül. 

Bár a DICE sok apróságot finomhangolt a játék hivatalos startja óta, főleg a multiplayeren belül, a jelenlegi patch éppen a fejlesztői folyamatok kései stádiumában felfedezett kritikus problémákat javítják ki, amikre a hotfixek már alkalmatlan megoldásnak bizonyultak volna. A legfontosabb ezek közül talán a stabilitást és grafikus teljesítményt növelő módosítások. 

A patch hivatalos közleményében emellett azt ígérik, hogy a játék folyamatos fejlesztése mellett továbbra is odafigyelnek a játékosok visszajelzéseire a jövőbeni patch-ek kiadásakor.

1.
1.
fitymanyereg
Hát majd meglátjuk mire lesz a vége ennek a Star Wars Battlefront 2-es dolognak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...