Battlefield 1 - két részletben jön a Turning Tides

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha csak részben is, de igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek és tényleg december elején jelenik meg a Battlefield 1 következő letölthető bővítménye, a Turning Tides. A csomag viszont két különálló részletben fut majd be.

Hétfőn jelentettük, hogy a Battlefield 1 hivatalos oldalára idő előtt kikerült egy dátum, ami az alapjáték következő nagy kiegészítésének, a Turning Tidesnak a premierjét leplezte le. A megjelenési időpontot tartalmazó képet elég gyorsan el is távolították, de aztán ma befutott a pontos céldátum, némi plusz információval kiegészítve.

Az Electronic Arts ugyanis megerősítette, a hétfőn kiszivárgott dátum valós, tényleg december 11-én jelenik meg a DLC, de két részletben. Első körben két pályát, a Cape Hellest és az Achi Babát kapjuk meg, többek között a vadonatúj Infiltrator kaszt, hat fegyver és egy L-osztályú rombolóhajó társaságában.

A jövő év első hónapjában, januárban pedig a Zeebrugge és Heligoland pályákat kaparinthatjuk meg.

Szerencsére ezt megelőzően is kapunk majd újdonságokat. A mai napon mutatkozik be és december 6-ig lesz elérhető az Operation Campaign játékmód The Fall of Empires küldetése, amit november 27-én a Frontlines játékmódhoz készített Szuez-térkép követ.

1.
1.
Scoo
Fontos hír még, hogy mától van free trial az előző két DLC-hez!!!
"Try out the Expansion Packs
If you haven’t yet tried the first two Battlefield 1 expansion packs, we’re giving you a chance in the Battlefield 1 They Shall Not Pass and Battlefield 1 In the Name of the Tsar Free Trial*. This trial is active between November 22 – December 4 and between December 8 – December 10. Log in to Battlefield 1 on these dates to fight with (or against) the French and Russian Armies and sample new maps, weapons, and vehicles. The perfect warm-up for the new fronts of Battlefield 1 Turning Tides."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...