A PUBG csak cenzúrázva jelenhet meg Kínában

  • Írta: bobzenub
  • 2017. november 22.
  • Hír
Link másolása
Az óriási techvállalatnak számító Tencent megszerezte a jogokat a játék Kínában való exkluzív terjesztésére, ám előtte hivatalos cenzorok gondoskodnak róla, hogy megfeleljen a "szocialista értékrendnek".

Habár a PUBG már most is óriási népszerűségnek örvend a kínai játékosok körében, mindezidáig nem kapott hivatalos megjelenést, függetlenül attól, hogy a kormány nem is blokkolta annak szervereit. 

A Reuters és az SCMP értesülései szerint a médiafelügyeletért felelős hivatalos kínai kormányszerv a múlt hónapban komoly kritikát fogalmazott a játék erőszakosságát illetően, és a játék mielőbbi betiltását fontolgatták, mivel az "alapjaiban eltér a központi szocialista értékrendtől, a hagyományos kínai kultúrától és az erkölcs szabályaitól".

A Tencent azt ígéri, hogy komoly módosításokat fognak eszközölni a játék kínai változatán, hogy az maradéktalanul megfeleljen a szigorú kormányzati elvárásoknak. 

17.
17.
Juha
#13: Már bocs, de én nem is téged hülyéztelek le, még Pacsirtát sem, csak megfogalmaztam kissé túlzóan és ironikusnak szánva, hogy lassan ideje szélesebb látókört alkalmazni. Nekem van munkám, félig-meddig még a mai kormánynak is köszönhetem, és a bérem sem a békafenék környéke. Mégsem tudok állva tapsolni egy-egy hülye húzásuknál (ami egyre gyakoribb). Mert szerintem nem lesz jó vége nekem sem, nektek sem, de ami még fontosabb: a gyerekeink fognak szívni a pillanatnyi hóbort miatt.
Ott tartunk, hogy van két tábor, akik utálják egymást, és ha valakit ez nem érdekel, akkor azt mindkét tábor közösen utálja.
Az általatok nem értett kommenthez: ha már elkezdték a média "állami" felvásárlását, akkor mennyire van messze az egypártrendszer, mikor csak egy jelölt kampányát láthatod a körzetedben? Mikor minden netes cikkre jut 20 fizetett kommentelő (habár ez minden pártra igaz lehet)?
Nem akarok én senki szemeiben kotorászni, hogy felnyissam, ti dolgotok, ücsörögjetek tovább, ha fiatalok vagytok, akkor tanuljatok szakmát, ha 60 felett, akkor inkább haljatok meg, nem fejlesztünk EÜ-t, így kevesebb nyugdíjas lesz.
16.
16.
Lorthirash
#1: Teljes más kultúra, ez azért nem ugyanaz a rendszer ami nálunk volt.
15.
15.
Mekkora lenne, ha ugy cenzuraznak, hogy kozben feljavitanak a grafikat ;-))
11.
11.
dvs00
Mit kellett volna cenzúrázni még ezen az ótvar rondaságon bazmeg? Három darab kibaszott pixel az egész, így is elég minimalista.
4.
4.
markoci555
én meg abban voltam hogy ez már van ott
mindegy, cenzúra várható volt csgo után
3.
3.
Ooorky
Rég vót má pubg hír, toljunk le valami irrelevánsat.

Meg amúgy is szar játék, majd jövőre humblebundle-n megveszem 1 euróért, azt akkor év játéka lesz 18/10.
2.
2.
Juha
#1: Hihetetlen, hogy nem tudod miben élünk/fogunk élni a "következőnyócévben". (Feltéve, hogy Magyarországon élsz)
1.
1.
Perseus84
Hihetetlen hogy a komcsi rendszer meg mindig fent tudott maradni par orszagba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...