Íme, egy órányi 4K-anyag a Star Citizen 3.0-ból

  • Írta: bobzenub
  • 2017. november 24.
  • Videó
Link másolása
4K-ban és ultraszéles felbontásban. Ez az eddig kiadott legjobb minőségű videóanyag, amit a Robert Space Industries kiadott a régóta várt 3.0-s bétaverzióból.

A 4K felbontású, ultraszéles képarányú videóban megismerhetjük a játék funkcióit és rendszereit, valamint az űrhajós és gyalogos részek átmeneteit. 


42.
42.
zozo76hun
en, mint elite dangerous rajongo:

szerintem baromi jo otlet hogy nem az urhajod vagy te magad hanem egy human karakter, es be/ki szallhatsz az urhajoba, maszkalhatsz benne, sztem hatalmas otlet. hogy van fps mod, hatalmas otlet, az agyon szidott no man's sky-bol egyedul ezt es a bolygok legkoret irigyeltem. ez a ketto nagyon hianyzik az elite dangerousbol. viszont: nagyon messze van az SC hogy kesz legyen sztem, most nem tobb nagyjabol mint egy technologiai demo, ahol az egyes modok keszen vannak (felig/negyedig/sehogy?), de nincs atjaras koztuk. mi van a kereskedelemmel? hol van az a bonyolult hatterszimulacio ami az ED-ben mukodik? Van egyatalan valami jatszhato fele jelenleg az SC-ben?
41.
41.
Mekee85
#40: Igen, ezt mar en is kerdeztem, h akkor meseljuk mar el mik azok a jatekok amik ennel tobbet es negyed annyi penzbol nyujtanak, de itt elfogyott a tudasa a karogoknak, biztis atmwntek egy masik posztra eszt osztani :)
33.
33.
torz_on_borz
#27: FYI: megjelenés után nem lehet már hajót venni pénzért, csak ingame abból amit ott megkeresel. Sőt talán már bétától leállítják a vásárt.
Szóval nem piramisjáték.

Amúgy az utolsó infó alapján a játékosok ~60%-nak kezdő hajója van, szóval ők bőven ellesznek azzal, hogy gürizzék az ingame manit jobb ladikért.

kindzsal: nextgen a technológia miatt. Jelenleg még az Elite az amiben hasonló mechanikát látsz vagy fogsz aztán kész kifújt nincs más.

29.
29.
KőbányaKispest
#27: +1 detto.

Nem látom, hogy az egész honnan akar elindulni, mik lesznek benne, mik lesznek a határok, a crafting, ez a kolonizálás, úgy alles zu sammen az egész system. Szép, oké, de ez már kezd akkora katyvasz lenni, hogy pofára esés lesz a vége.

A véleményét meg mindenki elmondhatja, de szerintem aki egy fillért nem ölt bele, nem tök mindegy mikor jelenik meg? Meg mennyit szarakodnak rajta? Húzzák a fanokat lefele? Hagy húzzák. Kinek fáj ez?
27.
27.
Ooorky
Nekem az a bajom ezzel, hogy nem tudom elképzelni az egészet játékként.

Elite Dangerous-ban egy kis Tie fighter szintű hajóval kezdtem és onnan küzdöttem fel magam kereskedéssel, harccal, felfedezéssel egyre nagyobb hajók és olyan célok felé, mint a Naprendszer meglátogatásához szükséges engedély megszerzése.

De a Star Citizen-ből eddig látottak alapján nem értem miről fog szólni maga a JÁTÉK. Facebook-on láttam ahogy ismerős tövig benyal egy másik embernek mert az 800$-ért MEGVETT egy kolonizáló űrhajót a még nem is létező játékhoz. Ennek így mi értelme? Call of Duty-t/Battlefront II-t szidjuk mert loot box-ból előnyt lehet szerezni a játékban, de itt Star Citizen-ben oké, hogy bárki bármit megvehet? Mit kezdenek majd a kolonizáló hajókkal a "játékosok"? Órákig, napokig, hetekig keresgélik a tökéletes bolygót aztán leszállnak rá... utána? Vesz még egy hajót amivel elmehet PvP-zni? Ráveszi az ismerőseit, hogy ők is vásároljanak ezt-azt, mert akkor majd együtt "játszhatnak"?

Lehet bennem van a hiba, de nem tudok másként tekinteni erre a projektre, mint egy piramisjátékra.
23.
23.
GAMEROD
Majd megjelenik ha itt lesz az ideje. Ha 3 évvel ezelőtt jelenik meg akkor negyed ennyi se lenne látványban és méretben. Én ráérek, úgysem adtam bele pénzt ezért nincs mit vesztenem. Gondolom a többiek sem, ezért se értem a folyamatos rinyálást. Ha valami balul sülne el, akkor az nem az én gondom hanem akinek a pénze benne van, de nem hiszem hogy ez lesz a vége.
18.
18.
Mekee85
A baj az, hogy bármi bárhol elhangzik a Star Citizen körül, akkor jön a ngyonhozzártő "úgyseleszkészsohahahafeleslegesendobjamindenkiapénztsemmitsemcsinálnak" komment, meg azt cáfoló, és rohadt unalmas. Értem, aki eztmondja, akkor ne vegye, ne nézzen videókat, ignorálja, és élje az életét boldogan. Engem érdekel, és az sem érint, ha 5 év kell még hogy kész legyen, mert ha kicsit jobban utánanézne a nagyérdemű, akkor az a semmi, amit csinálnak az olyan aprólékos részletességű, és minden kis elenyésző dologra mélyrehatóan kierjedő, hogy olyan konkrétan nincs mégegy. Garantálom, hogy a fikázók egy percet nem néztek a videóból, sőt máshol sem, csak a cím alapján vágják a fikakommentet. Amit pl legutóbb a SCcon-on mutattak, az konkrétan beszarás...
Arre meg annyit reagálnék, hogy bárki vette fel, idegesítő ahogyan játszik, és akadozik is, szóval nemis értem mire föl került ez most így ide, tele van a net ilyen user videókkal. Ha csak nem a flémkeltés, és a sok komment miatt került be, mert a cím hallatán mindenki harap mint egy veszett kutya.
17.
17.
Stranger
Lol, nyalás falás SC-nél. Az inkább azoknál az AAAA játékoknál szokott történni ahol kiadnak egy cutscene-t trailerként és mindenki veri rá, hogy milyen jó "játék" lesz.

5 éve tized ennyi pénzről indultak. 3 éve is csak harmad ennyi pénzük volt. Ilyen részletességű játékot még senki sem csinált meg. Itt nem 10 órányi cutscene-el fog elmenni egy 20 órás játékmenet.
Vicces kamu videókról és fals ígéretekről beszélni, amikor itt van egy 3.0 videó amit egy játékos vett fel.
Ahelyett, hogy örülnétek hogy valaki megpróbál valamilyen új nagy betűs JÁTÉKOT csinálni... Nem a sztorit és karaktereket kell várni (bár az is fontos lesz a single-ben), hanem végre valami nextgen, minden téren.
Ha rajtatok múlna ugyan olyan játékokkal játszanánk mint 10 éve... Ja, hisz ugyan olyan játékokkal játszunk. Egyébként sok faszság van az SC körül, de abba belekötni, hogy hol járnak elég gáz, de inkább olvassatok utána, nézzetek róla videókat fröcsögés helyett.
11.
11.
logic5
#9: Ez nem divatfika, rengetegen várjuk. DE VIDEÓKON KÍVÜL KB SEMMIT NEM KAPUNK! ÉVEK ÓTA! Szóval ne magyarázd meg. Köszi! Harácsolják a pénzt, eredmény kb nulla!
10.
10.
crytek
Az egész világ tudja én nem veszek semmi játékot drágán de itt rohadjak meg ha ez valaha elkészül befizetek a single részére. Most 32 vagyok remélem még megélem.. :)
9.
9.
latis666
Megy a divatfikázás. :) Előre nem fizetnék a játékért de ha egyszer elkészül és jó lesz akkor biztosan beszállok én is.
8.
8.
Winter
Btw, ki ez a bobzenub?? :D
7.
7.
Spyke91
"4K-ban és ultraszéles felbontásban. Ez az eddig kiadott legjobb minőségű videóanyag, amit a Robert Space Industries kiadott a régóta várt 3.0-ás bétaverzióból."

Helyesen így lenne:

"4K-ban és ultraszéles felbontásban. Ez az eddig kiadott legjobb minőségű videóanyag, amit YouTuber kiadott a régóta várt 3.0-ás ALFAverzióból."

Ugyanis igen, 1. nem a fejlesztők adták ki hanem a jelenlegi PTU-ból (Public Test Universe) egy YouTuber által felvett sima gameplay videó amit gondolom PTU alatt vett fel. Jelenleg csak a subscribtion-el rendelkező "teszterek" mehetnek fel néha a 3.0-ra. Illetve a játék jelenleg is Alpha státuszban van még és a következő nagy patch is a Star Citizen Alpha 3.0 nevet képviseli. :) Igaz ezek után már delta patchelés lesz sűrűbben. Ez annyit tesz, hogy nem kell teljes egészében újra letölteni a gamet, eddig az volt sajnos, hanem olyan lesz a frissítés mint a GTA Online-ban például. Csak az új content illetve módosított fájlok kerülnek letöltésre majd.
6.
6.
Thor Vath
Már nem aggaszt, hogy nem jön xbox one-ra, mire ez kész lesz, már két konzolgenerációval arrébb leszünk :)
4.
4.
Ecneb
Star Citizen híreknél már csak az a szörnyűbb, amikor GK oldalán olvasol róla...
Eddig azt hittem valamilyen szerkesztőség engedélyezteti egy cikk közzétételét.
Sajnos nem.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: És még a bevezető szöveg is hibás :)
„4-ban”
1.
1.
malibutomi
Sracok komolyan milyen cikkiras ez????

Ezt nem a keszitok adtak ki, ez siman egy jatekos altal felvett video.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...